Ernesto Valverde: “No perdrem de vista l'objectiu de la victòria”

Ernesto Valverde: “No perdrem de vista l'objectiu de la victòria”

Tot i tenir guanyades ja la Copa i la Lliga, el tècnic del primer equip assegura que, en aquest final de temporada, els blaugranes volen "mantenir el nivell"

Amb la Lliga i la Copa a la butxaca i ja deixat enrere el Clàssic de Lliga del Camp Nou, Ernesto Valverde continua amb la seva idea: guanyar, guanyar i tornar a guanyar. El tècnic blaugrana, en la prèvia del partit de Lliga contra el Vila-real, així ho ha deixat clar, en unes declaracions en què ha afegit: "Ens queden tres partits per seguir competint i volem mantenir el nivell".

De fet, preguntat davant les possibles rotacions -el Mundial començarà aproximadament d'aquí a un mes-, Valverde s'ha mostrat categòric: "Tenint en compte la càrrega de minuts de tota la temporada, els tres partits que queden poden ser una oportunitat per als jugadors que han jugat menys. Però no perdrem de vista l'objectiu de la victòria i, per això, faré els equips el màxim de competitius possibles".

El primer repte serà contra el Vila-real, "un conjunt que està fent una gran temporada" i que, tot i que no és matemàtic, té molt a prop participar a l'Europa League la propera temporada. En cas de guanyar o empatar, només quedaran dos enfrontaments per aconseguir acabar com a invictes en la competició domèstica.

Un factor que Valverde valora, però que no millora o entela una temporada que ha estat valorada de la manera següent: "Ha anat força bé i, després d'un inici difícil, hem superat bastants expectatives. És veritat que vam tenir un dia horrible contra la Roma, que ens va penalitzar molt a tots els nivells, però en general ha estat una gran temporada".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut