El gol de Lamine Yamal, millor gol de la temporada

El gol de Lamine Yamal, millor gol de la temporada

El públic culer ja han escollit la seva diana preferida del curs 23/24 en una votació patrocinada per Konami

El gol de Lamine Yamal contra el Mallorca ha estat escollit com el millor de la temporada 2023/24. En una votació patrocinada per Konami, els i les culers han escollit la diana del jove davanter com la més espectacular del curs.

 

Una rematada impecable

Al minut 73  i amb el 0-0 al marcador, Lamine Yamal va rebre una passada de Lewandowski, va retallar cap a dins i amb un xut creuat va posar la pilota directament a l'escaire per marcar un autèntic golàs que va valer tres punts.

El gol d'aquest duel va ser una petita mostra de tot el que pot oferir la perla de La Masia ja que quan té la pilota als peus és impensable quina jugada pot sortir de les seves botes. Ara per ara, el davanter és un dels jugadors més valuosos del present i futur blaugrana.

Nou dianes i set jugadors s'han quedat a les portes

En total 10 dianes, comptant la de Lamine Yamal, optaven  a endur-se aquesta distinció. La rematada des de la frontal del 27 culer s'ha imposat al gol de cap de Gavi contra el Villarreal, al de Fermín contra el Xakhtar, al de Lewandowski contra el Real Madrid a la Supercopa d'Espanya, a la canonada de Kounde contra Unionistes a la Copa del Rei, al de João Félix contra el Betis, a la connexió entre Pedri i Gündoğan per marcar gol contra l'Alabès, a la diana de Raphinha contra el PSG al Parc dels Prínceps, a la xilena de João Félix contra el Cadis i al gol de falta de Lewy contra el València.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut