Pedri ja sap què és marcar un doblet amb el Barça

Entrant com a suplent contra el Rayo, el canari va marcar per partida doble per primer cop en tota la seva carrera

Que Pedri és un dels talents més brillants del futbol mundial no admet discussió. Sempre que gaudeix de continuïtat i el respecten mínimament les lesions, ell mateix s'encarrega de demostrar-ho. Com aquest passat diumenge en la victòria contra el Rayo (3-0) que va servir per a celebrar el seu primer doblet amb el Barça que segellava la segona plaça a la Lliga.

2024-05-19_FCBvsRAYO_129

El canari va entrar com a suplent en el minut 62, i en el 75 ja havia perforat la xarxa d'Stole Dimitrievski en dues ocasions. Van ser el tercer i el quart gol d'una temporada marcada lamentablement per les lesions, però Pedri va poder celebrar el primer doblet de la seva carrera i tots els seus companys van bolcar-se amb ell en la celebració dels gols.

Primer doblet... i amb l'esquerra

Un doblet únic, per ser el seu primer, però que a més va aconseguir marcant els dos gols amb l'esquerra, la seva cama menys hàbil, i demostrant olfacte golejador. Primer, per a recollir un refús a una jugada de geni absolut de João Félix i definir amb tanta potència que ni el rebot en la defensa del Rayo va evitar que acabés a dins.

2024-05-19_FCBvsRAYO_151

Després, va picar a l'espai per guanyar la posició, rebre una passada en llarg d'Araujo, aguantar el cos a cos amb el Pacha Espino i superar el porter macedoni del Rayo. Així, va anotar el quart doblet més ràpid de tota la temporada en aquesta Lliga, amb 2 minuts i 44 segons de diferència entre el primer i el segon.

Dos grans gols per a poder treure's tot el pes de la lesió dels darrers mesos i que tant de bo la temporada 2024/25 del 8 blaugrana segueixi la línia d'aquesta última mostra a l'Estadi Olímpic.