Raphinha, el jugador dels dobles dígits

Raphinha, el jugador dels dobles dígits

En els dos anys que duu al Barça ha aconseguit superar la barrera dels 10 gols i les 10 assistències

Raphinha, un any més, ha tornat a demostrar de què és capaç. L'extrem 'carioca' s'ha convertit en un dels líders del Barça completant, novament, una temporada amb 10 gols i més de 10 assistències. L'any passat va anotar 10 cops i en va assistir 12 en 50 partits. Aquest, quan encara queden tres jornades per acabar la Lliga i amb 36 partits jugats, ja porta 10 dianes i 11 assistències.

Al costat de la 'MSN'

Únicament quatre jugadors han assolit els dobles dígits de gols i assistències en l'última dècada. Són Messi, Luis Suárez, Neymar i Griezmann. Durant l'última dècada Leo Messi ho va assolir en totes les seves temporades, mentre que Luis Suárez ho va fer en sis temporades. Neymar va arribar als dobles dígits en dues ocasions i Griezmann, en un dels tres cursos en què va vestir de blaugrana.

Una assistència cada 171 minuts

L'extrem brasiler es troba entre els quatres jugadors a Europa que millor ràtio d'assistència per minut té. 11 assistències en 1888 minuts disputats entre totes les competicions generen una mitjana d'una passada de gol cada 171,64 minuts. Només De Bruyne, Nico Williams i Pedro Neto tenen una millor xifra, tot i que el portuguès dels Wolverhampton hagi assistit menys vegades i hagi disputat menys minuts.

Veient l'estat de forma en què es troba Raphinha, no seria estrany que acabés superant alguns dels que té per davant. Almeria, Rayo i Sevilla són les últimes parades per aconseguir-ho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut