Xavi: “Tenim mentalitat guanyadora”

Xavi: “Tenim mentalitat guanyadora”

El tècnic del FC Barcelona ha valorat el duel de quarts de final contra l'Athletic Club com un partit complicat i intens

Eliminatòria de Copa del Rei de les complicades. El FC Barcelona visita l'Athletic Club en els quarts de final copers a partit únic. Un duel que Xavi Hernández ha qualificat de "molt important i on cal arribar amb els cinc sentits posats". El tècnic del FC Barcelona ha afegit que veu l'equip preparat per afrontar i competir el matx en un San Mamés "sempre intens". 

 

"M'agrada parlar de futbol i no de polèmica. M'agrada explicar com vam trobar els espais al camp del Betis, de com els vam robar l'esquena...". "El meu treball és motivar els jugadors", ha remarcat en la roda de premsa prèvia. En el seu discurs futbolístic, el tècnic del FC Barcelona també ha analitzat el bon moment de forma de l'Athletic: "És un equip molt agressiu, que ens pressionarà molt. Tenen un entrenador de luxe i jugadors internacionals que estan en estat de gràcia com Nico Williams, Sancet, De Galarreta... A més, tenen un estadi que rugeix i anima molt. És un partit molt complicat. Haurem de competir". 

Content amb els jugadors de la Masia

El discurs de Xavi també ha tingut molts adjectius qualificatius positius cap als jugadors de La Masia que han agafat focus aquests dies. "Confiem molt en ells i estan exhibint molta personalitat. És una fornada de futbolistes que es pot consolidar en el primer equip", ha dit. També ha enaltit les figures d'Iñaki Peña, Lamine Yamal o Cubarsí. I, més enllà dels futbolistes formats al planter barcelonista, l'ex culer també ha parlat de Christensen i João Cancelo, que han entrat en la convocatòria: "Estan bé i tindran minuts".

Convençut que la plantilla competirà i lluitarà pel títol de Copa, Xavi no ha tirat la tovallola en la lluita per la Lliga: "Veig els jugadors amb fe i mentalitat guanyadora. Creuen en el que estem fent", ha conclòs.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut