Pedri:

Pedri: "No tinc data per tornar, però serà aviat"

El migcampista blaugrana ha visitat el canal de Twitch d'Ibai Llanos i ha explicat en quin moment es troba de la seva lesió i quina és la situació de l'equip

Pedri continua recuperant-se de les seves molèsties musculars. El de Tegueste va disputar el seu últim partit com a blaugrana el 12 de desembre contra el València. Mentre continua afrontant el seu dia a dia al marge del grup, el migcampista ha passat pel canal de Twitch d'Ibai Llanos on ha explicat en quin punt es troba de la seva lesió, ha analitzat la situació per la qual passa l'equip i ha parlat sobre els seus companys, també de la darrera incorporació, Vitor Roque.

Sobre la lesió

Alegre i positiu, el culer ha començat la xerrada explicant que "està bé, tot i ser temps difícils, i no haver de passar el millor any". I és que de mica en mica, la jove perla blaugrana es va recuperant de les molèsties musculars que l'han obligat a apartar-se de la dinàmica de l'equip. El tinerfeny ha confessat que "mentalment és molt complicat, perquè sempre parlen de tu", però des del dia de la confirmació de lesió, el jugador ha estat treballant per tornar als terrenys de joc: "He canviat de dieta, ara faig pilates, i faig entrenaments específics".

El "8" culer ha explicat que no l'espanta pensar en les lesions un cop ja s'hagi reincorporat a la rutina del primer equip: "quan entro al camp m'oblido de tot i no penso res, no penso en les lesions, no m'afecta venir d'una". Malgrat que no hi ha data pel seu retorn, el jugador ha confessat que "serà d'aquí poc".

La situació de l'equip

Malgrat no estar disponible, Pedri és conscient que el Barça no passa pel seu millor moment en la competició domèstica: "en la lliga no estem com ens agradaria, però comencem un any nou i cal mirar endavant. La lliga són moltíssims punts i hi ha temps per remuntar". També ha volgut remarcar que creu en el projecte i que "el vestidor confia en Xavi com l'entrenador per a liderar-lo".

El migcampista ha confessat que cal anar de mica en mica i pensar que "l'any passat a hores d'ara estàvem gairebé igual i eliminats de la Champions".

Ferran, Gavi i... Vitor Roque

Per a un futbolista, una lesió sempre és complicada físicament, però també anímicament. El culer ha confessat que per afrontar millor les molèsties musculars ha comptat amb el suport de tot el vestidor, però sobretot del seu company i amic, Ferran Torres: "sempre està amb mi, em fa costat. És molt més que un company i tenim molt bona relació".

De la mateixa manera que el "8" ha tingut un gran pilar al seu costat, Pedri també ha actuat com a tal amb un dels seus millor amics dins de l'equip: Gavi. El de Tegueste ha explicat que ha estat ajudant al "6" blaugrana perquè "sap com és estar lesionat durant molt de temps, i tot i que ara està millor, el recolza diàriament".

També ha tingut unes paraules pel darrer fitxatge del FC Barcelona, Vitor Roque: "és una persona molt riallera. És un jugador molt jove i té molta confiança en si mateix".

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut