Balde:

Balde: "He fet realitat el meu somni"

El lateral culer ha signat el seu contracte de renovació fins al 2028, acompanyat del president Joan Laporta, el vicepresident primer Rafa Yuste i el director esportiu Deco

"He fet realitat el meu somni i només tinc paraules d'agraïment per als qui han fet possible aquest camí". Aquestes han estat les paraules d'Alejandro Balde després de renovar el seu contracte fins al juny del 2028. Unes declaracions fetes en l'acte que s'ha dut a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i que ha servit per escenificar la unió del lateral amb l'entitat blaugrana.

El president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director esportiu Deco han acompanyat el jugador blaugrana, que primer ha signat el contracte al despatx de la direcció de futbol de les oficines de la Ciutat Esportiva. 

Posteriorment, ha estat el torn de desplaçar-se fins a la gespa del Camp Tito Vilanova, on Balde ha signat la tradicional lona personalitzada que subhastarà la Fundació Barça; s'ha fotografiat amb la samarreta estampada amb el 2028 i ha rebut el carnet de soci de mans del president Joan Laporta. 

Precisament Laporta ha destacat que "és un jugador que porta el Barça a dins, a la sang, i sap què significa representar aquest club". A més, ha afegit: "És un dia dels que fan història, perquè es confirma que un noi format a casa arriba al primer equip".

Per la seva banda, Balde ha afegit que "quan ets petit veus que arribar al primer equip és un camí difícil i complicat, però és el teu objectiu. Soc molt feliç, perquè no tots els nens poden complir aquest somni". "Espero seguir aportant coses com fins ara o més, perquè encara soc molt jove. Tinc 19 anys i em queda molt per millorar i aprendre", ha manifestat. 

 

Amb aquesta renovació, Balde continuarà movent-se per la banda culer. Va arribar al FC Barcelona el 2011 i, des d'aleshores, ha anat cremant etapes per les categories inferiors fins a convertir-se en l'amo i senyor del lateral esquerre del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut