Oriol Romeu:

Oriol Romeu: "Venim a fer un gran any a Europa"

El migcampista català ha parlat en la prèvia del debut de la Champions i ha assegurat que se sent amb “moltes ganes" i està "molt il·lusionat” de poder tornar a sentir l’himne de la competició després de tants anys sense jugar-la

Ara sí, ha arribat l'hora. El FC Barcelona afrontarà aquest dimarts el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Royal Anvers, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, per aixecar el teló d’una nova edició de la màxima competició europea.

I un dels jugadors que podria ser important en aquest repte és Oriol Romeu, que va jugar aquesta competició amb el Chelsea les temporades 2011/12 i la 2012/13, però que ara es troba davant l’opció de fer-ho amb l’equip del seu cor. El migcampista, en la roda de premsa prèvia al partit, s’ha mostrat “il·lusionat”, i “amb moltes ganes d’afrontar aquesta aventura espectacular”.

 

“És probablement un dels trofeus que més il·lusió et pot fer. De petit tothom somia a jugar la Champions, en viure aquest ambient. I ara en tenim l’oportunitat. Hem d’intentar treure’ns de sobre les males sensacions dels darrers anys començant de la millor manera possible”, ha comentat Romeu, a banda d’afegir: “Les sensacions són positives, optimistes. L’equip està creixent partit a partit i l’objectiu és mantenir la línia. A Europa el repte és gran i et trobes equips amb un gran potencial. És per això que haurem d’estar en un gran nivell i començar bé, fer un bon futbol i mostrar les nostres credencials sent protagonistes. La plantilla està feta per arribar lluny i venim aquí a fer un gran any a Europa”.

“És la línia a seguir”

Oriol Romeu està sent una peça important en aquest inici de temporada. Quant a la seva importància, el migcampista ha comentat que “intento fer el que em va bé, adaptant-me el més ràpid possible”. “Quan vaig fitxar pel Southampton ja fa molts anys era difícil d’imaginar que tornaria al Barça, amb el rol de protagonista, i a les portes de poder tornar a jugar la Champions. Però el futbol dona moltes voltes i soc molt feliç, n'estic molt satisfet i amb moltes ganes pel repte. L’important és tenir la confiança del tècnic i li estic molt agraït. Cal seguir millorant, però aquesta és la línia a seguir”, ha afegit.

“El grup és molt bo”

Al migcampista d’Ulldecona també se li ha preguntat pels seus companys i per la plantilla de la temporada 2023/24. Tot i que és curta, Romeu ha dit que “el grup és molt bo” i que “el tècnic pot comptar amb una gran varietat de perfils”.

També ha posat el focus en els Joaos, i ha confirmat que “s’han adaptat molt bé dins del grup; tots dos volien venir i això ho hem notat. Tenen un nivell altíssim i segur que ens podran ajudar molt”.

A més a més, també ha parlat sobre el seu company al mig del camp, Frenkie de Jong: “Fora del camp sempre ha estat molt amable amb mi i a dins és un luxe tenir-lo com a company, ja que és capaç de trencar línies en la conducció i és un dels millors migcampistes d’Europa, amb un nivell molt alt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut