Ilkay Gündoğan i Fermín López debuten al SoFi Stadium

Ilkay Gündoğan i Fermín López debuten al SoFi Stadium

L’alemany ha estat titular contra l’Arsenal, mentre que l’andalús ha sortit d’inici al segon temps

Nit d’estrenes al SoFi Stadium de Los Angeles. D’una banda, el Barça 2023/24 ha fet el seu debut a la pretemporada després de dues setmanes d’entrenaments, un cop deixada enrere la gastroenteritis vírica que va impedir la disputa del primer amistós als Estats Units contra la Juventus. Malauradament, l’equip de Xavi ha caigut per 5-3 contra l’Arsenal en un duel elèctric.

També ha estat una nit d’estrenes per a dos jugadors que portaven per primer cop la samarreta del primer equip: Ilkay Gündoğan i Fermín López.

El primer ha estat titular i ha jugat tot el primer temps. Ha aconseguit associar-se amb els seus companys al migcamp en diverses ocasions i ha deixat alguns detalls del que pot aportar a l’equip. 

L’andalús, amb el ‘29’ a l’esquena, ha estat l’únic futbolista del planter que ha pogut debutar a Los Angeles. Ocupant un rol de mitjapunta, ha deixat minuts de qualitat, tal com ha reconegut el mateix Xavi en la roda de premsa postpartit. Ha sortit d’inici a la segona meitat i ha jugat fins al minut 79, quan ha ocupat el seu lloc en atac Lamine Yamal. 

Oriol Romeu repeteix 12 anys després

Qui no ha debutat, però com si ho hagués fet, ha estat Oriol Romeu. El nou jugador culer, amb el ‘18’ a l’esquena, ha jugat d’inici i ha estat un dels principals stoppers al migcamp. Feia 4.455 dies que no jugava amb el primer equip, o el que és el mateix: 12 anys, dos mesos i 11 dies. El seu últim partit amb el primer equip culer va ser un Barça-Deportivo del 15 de maig del 2011.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut