El trofeu de campions de Lliga, al Museu

El trofeu de campions de Lliga, al Museu

El president Joan Laporta, l’entrenador Xavi Hernández i el capità Sergio Busquets han fet la tradicional entrega del títol al nou Museu temporal del Club

El proper 7 de juny, el Nou Museu del FC Barcelona, que obrirà les seves portes durant les obres a l’Spotify Camp Nou, començarà a rebre els primers visitants. I aquells que ho facin es trobaran en les vitrines el títol de Lliga guanyat aquesta temporada 2022/23.

mini_2023-06-01_ENTREGACOPAALMUSEU_07

Perquè l’entrenador del primer equip masculí del Barça, Xavi Hernández, i el capità Sergio Busquets ja han fet entrega del trofeu, i ho han fet acompanyats del president del Club, Joan Laporta, i del vicepresident esportiu Rafael Yuste. D’aquesta manera, la Lliga ja llueix al costat de la Supercopa d’Espanya guanyada aquest gener a l’Aràbia Saudita, així com de tots els títols de la història del Barça.

A més a més, aprofitant la visita, Sergio Busquets ha volgut deixar una samarreta de la temporada 22/23 signada i les seves botes com a record de les 15 temporades amb el primer equip.

mini_2023-06-01_ENTREGACOPAALMUSEU_10

El nou Barça Immersive Tour, a punt

Uns trofeus i uns obsequis de Sergio que es podran veure a partir del 7 de juny al nou BARÇA IMMERSIVE TOUR, que conviurà durant uns anys amb les obres del futur Spotify Camp Nou.

Així doncs, aquest serà el principal espai de referència en què els aficionats de Catalunya i d'arreu del mon podran seguir coneixent l'essència del Barça. Una exposició plena de contingut emotiu, que acaba en un gran espai audiovisual immersiu en què es captaran totes les sensacions que es viuran al nou estadi i que, en conjunt, fan del Barça Més Que Un Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut