Es comença a definir la Champions 2023/24

Es comença a definir la Champions 2023/24

Amb la victòria del Sevilla a l’Europa League, el FC Barcelona ja coneix sis dels set equips amb els quals compartirà bombo en el sorteig del mes d’agost

Mica en mica es van definint els bombos que conformaran el sorteig de la propera Lliga de Campions. El FC Barcelona, com a campió de LaLiga, ja sap que estarà ubicat al bombo 1, juntament amb el Manchester City, el Bayern Munic, el Nàpols, el PSG i el Benfica, campions de les seves respectives Lligues, així com el Sevilla, flamant campió de l’Europa League. 

D’aquesta manera, només falta una plaça de les vuit per saber-se: la del campió de la Champions actual. Seria l’Inter de Milà qui aniria a parar el bombo 1 si aixeca el títol el proper 10 de juny, mentre que en cas de victòria del Manchester City seria el Feyenoord, com a campió holandès, qui entraria al bombo 1 i, d’aquesta manera, també seria un rival que evitaria el Barça a la fase de grups. 

El bombo 2, ple de grans equips

En cas de derrota a la final d’Istanbul l’Inter de Milà aniria a parar a un bombo 2 on ja tenen la seva presència assegurada el Manchester United, l’Arsenal, el Borussia Dortmund, el Leipzig, el Porto, el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid. En cas de victòria de l’Inter, ocuparia la vuitena plaça del bombo el Xakhtar Donetsk. 

26 equips ja classificats

Més enllà del que passi a la final de Champions, ja hi ha un total de 26 equips classificats, mentre que els restants sorgiran de la ronda prèvia a la fase de grups, en què s’adjudicaran sis bitllets més: quatre a través de la ruta de la Lliga i dos més a través de la ruta dels campions.

Equips com l’esmentat Xakhtar Donetsk depenen, doncs, de la final de Champions per saber si van a parar al grup 2 o 3. En el tercer ja tenen la seva presència assegurada la Lazio, l’AC Milan, l’Estrella Roja i el Red Bull Salzburg, mentre que el Xakhtar, el Newcastle, el Celtic, el Feyenoord o la Reial Societat depenen d'altres resultats i dels altres equips classificats per saber si finalment van a parar al grup 3 o 4. En aquest últim bombo, el 4, hi seran segur l’Union Berlin i el Lens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut