Gràcies, Sergio

Gràcies, Sergio

El migcampista s'ha acomiadat per última vegada a l'Spotify Camp Nou en un acte replet d'emoció i reconeixements cap a un culer per sempre més

5ERGIO ÚNIC. Amb aquest missatge, i per darrera vegada, l'Spotify Camp Nou ha acomiadat la llegenda blaugrana. Ha dit adeu, en un acte institucional amb les emocions a flor de pell, a l'inigualable Sergio Busquets. Un dels millors migcentres que ha vist les memòries del Barça i que ha deixat records únics. Tangibles en forma de títols, però també intangibles com emocions quasi indescriptibles sorgides gràcies al seu joc hipnotitzador.

 

En aquesta jornada, Sergio també ha ocupat el centre de totes les mirades. Primer a la catifa vermella i, després, a la gespa de l'Estadi. El fins ara capità barcelonista s'ha presentat d'etiqueta, mostrant molta elegància amb una vestimenta negra, i acompanyat de la seva família a les interioritats de l'Spotify Camp Nou. Un espai que també ha vist la presència dels integrants de la primera plantilla culer i també altres exjugadors blaugranes de quirats com Gerard Piqué, Carles Puyol o Bojan Krkić

 

Infinitat d'elogis 

De les llums de les entranyes de l'Estadi s'ha passat a la claror que ha ofert l'exterior de la gespa. Un verd engalanat per a l'ocasió i que ha deixat de sentir el trepitjar de les botes de tacs. La buidor de les grades s'ha omplert amb la grandesa dels 32 títols que ha alçat en les seves 15 temporades al Barça. I també amb els aplaudiments constants replets d'agraïments dels presents. Fins a representació de la Junta Directiva, encapçalada pel president del FC Barcelona Joan Laporta, fins a Emilio Butragueño que ha assistit en nom del Reial Madrid i ha lloat la trajectòria de Busquets. 

 

Perquè el coliseu que ha gaudit en tants partits del joc del 5, avui ha somrigut amb la infinitat de paraules plenes d'adjectius d'admiració. I Busquets ha anat escoltant vivències amb excompanys que va fer història com Piqué, Puyol, Iniesta, Messi o Guardiola. Uns records que perduren en l'imaginari barcelonista i que Sergio ha reviscut amb un somriure. “Quan vam guanyar el Sextet vaig gaudir molt amb aquests companys, que molts havien sorgit de La Masia i parlàvem el mateix idioma en l'àmbit futbolístic”, ha declarat el futbolista que va arribar a les categories inferiors del Club l'any 2005.

 

Somriures, algunes llagrimes i un repte

Amistat i companyerisme són els altres dos termes que han destacat en els discursos cap a Busquets. “És una persona que es fa estimar, i és un exemple pels nens i nenes de La Masia. Ha estat el pilar del millor Barça de la història, amb aquest joc genuí i ha esdevingut el millor del món en la seva posició”, ha explicat Joan Laporta. 

Les llàgrimes no han arribat fins quan ha estat el torn d'Elena Galera, la seva esposa, que ha mostrat més orgull cap a una figura que només desprèn elogis. Enmig de les lloances i els sentiments també hi ha hagut temps per les rialles, que ha desfermat l'humorista i presentador de l'acte, Dani Martínez, i també el sobrenom que han verbalitzat els seus actuals companys i Xavi Hernández: “policia”. Fins i tot hi ha hagut lloc per a un repte llançat per l'exentrenador del Barça, Pep Guardiola: “T'espero a les banquetes”. 

 

Sergio: “Ens tornarem a trobar”

En el seu discurs final i que ha servit per tancar l'acte els ulls d'un sempitern Sergio Busquets han tornat a brillar. Donant les gràcies a tothom, el capità blaugrana ha repetit, de nou, que “no és un adeu, és un fins aviat. Ens tornarem a trobar per gaudir un altre cop junts. Marxa un culer més que donarà suport al Barça allà on vagi”. Un punt final redó que ha donat pas a un aplaudiment que hauria de ser etern. Gràcies, Sergio.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut