La festa dels campions

La festa dels campions

Un cop acabat el duel contra la Real Societat, l'Spotify Camp Nou s'ha convertit en una festa per celebrar el 27è títol de lliga de la història del Club

Hi havia ganes de viure una festa així. L'afició impacient per celebrar la 27ª lliga ha començat a fer l'onada abans d'acabar el partit. I és que malgrat la derrota, als culers no els ha marxat les ganes de celebració. Amb el xiulet final, l'eufòria ha esclatat a la grada i a ritme de "campions, campions" han començat els primers salts dels jugadors blaugranes.

Amb tot l'equip al centre del terreny de joc, Sergio Busquets ha començat l'ascensió cap a la tribuna per recollir el tan esperat trofeu. I amb un tres i no res s'ha plantat a la segona graderia de l'Spotify Camp Nou per aixecar la copa que ens acredita com a Campions de Lliga 2022/23. La festa de tribuna ha passat ràpidament a la gespa.

Un cop el capità s'ha reunit amb la resta de l'equip, el trofeu ha tocat el cel i amb ell una explosió de confeti vermell i groc ha omplert de color l'estadi. La foto de família, amb jugadors, tècnics i staff ha posat final a la part més protocol·lària de la celebració per donar pas als parlaments.

I es que la frase més celebrada pel barcelonisme s'ha tornat a sentir pels altaveus de l'Spotify Camp Nou. "Visca el Barça i visca Catalunya". Així han acabat els discursos de Busquets i Xavi, els dos protagonistes que han pres el micròfon en aquesta nit tan marcada. El capità emocionat ha començat el seu discurs agraint "a tots els companys del filial que ens han ajudat a aconseguir el títol. I sobretot a tot l'staff que està a l'ombra, però són tan important com els jugadors". El capità, conscient que segurament és un dels seus últims parlaments ha volgut reconèixer l'esforç de l'afició i els ha advertit que "això acaba de començar".

De Busquets, el torn ha saltat cap al tècnic blaugrana, Xavi Hernández. Tal com ho ha fet el "5" blaugrana, ell també ha volgut agrair a tots els que han fet possible el títol, però sobretot ha focalitzat el seu missatge cap als culers acabant amb una expressió molt familiar: "L'afició ha estat espectacular tota la temporada. Ha estat de gallina de piel". 

El fet de ser primerenc en les celebracions no li ha impedit prendre el timó. I és que Araujo, un cop acabats els discursos, ha estat l'encarregat d'organitzar la tradicional rotllana de celebració amb el trofeu al mig. Després d'unes quantes voltes, el cercle s'ha fos en una pinya saltant al ritme "d'un dia de partit". I si feia uns minuts era el trofeu qui tocava el cel, instants després ho ha fet Xavi. Els jugadors han començat a mantejar l'entrenador egarenc i ràpidament el públic de l'Spotify Camp Nou ho ha seguit amb els típics "oes".

Amb el final de la festa a tocar, el conjunt culer ha començat la volta d'honor. El trofeu ha anat passant per totes les mans i els jugadors més atrevits l'han elevat amb força cap a l'afició. Amb tres quarts del tomb gairebé fet, els jugadors s'han plantat davant de la grada d'animació que ha deixat anar el seu repertori més icònic: "Un dia de partit", "Ser del Barça és el millor que hi ha" o el "1899 neix el club que porto al cor", tots uns clàssics. Ara bé, el punt final l'ha posat el "Viva la vida" de Coldplay que després de quatre anys ha tornat a sonar a l'estadi per la consecució d'un títol de lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut