Xavi Hernández:

Xavi Hernández: "No és la Lliga de Xavi, és la Lliga del Barça"

L'entrenador culer, i molts dels jugadors, han explicat le seves sensacions pocs minuts després de proclamar-se campions de la Lliga 2022/23

"Després de 34 jornades d'un nivell altíssim, el Barça ja és campió de la Lliga 2022/23. És la 27a en la història del Club, però tot just la primera amb Xavi Hernández a la banqueta, i el tècnic blaugrana, com no pot ser d'una altra manera, és pura felicitat.

"Tinc una sensació magnífica per la feina ben feta. Això va començar al juliol i hem fet una Lliga i una feina extraordinària", ha valorat l'entrenador culer. A més, ha assegurat que, pel Club "és molt important per l'estabilitat del projecte. Ens dona la confirmació de què s'estan fent bé les coses."

Sobre el derbi en concret, que ha servit per segellar del tot el títol, Xavi ha admès que "era el moment de demostrar que podíem ser brillants. Se'ns havia criticat que havíem donat molts dies de festa i no havíem preparat bé el partit, i això m'ha picat a mi i també als jugadors, que han tornat a demostrar que som un equip", ha sentenciat.

A més, preguntat per si sent aquesta Lliga com quelcom seu, ha estat molt clar. "No és la Lliga de Xavi, és la Lliga del Barça. Un Barça que està evolucionant i creixent. Estic molt content pels jugadors, per l'staff, per la junta directiva... Personalment, sento que em dona credibilitat i estabilitat, i sento un orgull molt gran d'entrenar aquests futbolistes."

 

I precisament, els futbolistes també han pres la paraulla:

Sergio Busquets

“Això ha de ser la base per fer un equip guanyador. Veníem de tres o quatre anys sense guanyar pràcticament títols”

“Volia marxar guanyant títols. Vam guanyar la Supercopa però volia guanyar un títol important com és la Lliga, que és l’objectiu que teníem. M’ho he passat molt bé i aquests últims dies he tingut molts reconeixements”

“Ara toca gaudir dels últims partits, però serà un ‘fins aviat’”

Jordi Alba

"Estem molt contents pels que portem molts anys al club, però també pels que encara no n'havien guanyat cap."

Sergi Roberto

"Tots els jugadors són molt importants. Som un equip de 25 jugadors, més els del futbol base, l'staff tècnic, els fisios... és una victòria de tothom i costa molt guanyar una Lliga."

Alejandro Balde

"És un somni complert que tenia des què vaig arribar al Club. Això no acaba aquí i espero que en vinguin molts més."

"Ha estat una nit molt especial: primer gol com a professional, primer gol amb aquesta samarreta i primera Lliga."

Marc-André Ter Stegen

"Ens mereixem aquesta Lliga, perquè patim com un equip i gaudim com un equip. Em sento un afortunat per poder compartir moments com aquests amb els meus companys."

Pedri

"Guanyar la Lliga és el premi a la regularitat i estic molt content per tenir-la. És un títol gran i molt important pel Club, sobretot per on veníem".

"Volíem que no fos en un altre partit i que fos en aquest camp, sempre respectant al rival."

Ronald Araujo

"És molt important aprendre a guanyar. Feia anys que no ho fèiem i aquesta temporada han arribat dos títols. Això demostra l'equip que tenim, i espero que en vinguin molts més."

Raphinha

"Estic molt content. Tant jo com tot l'equip hem treballat molt i avui tenim el fruit que mereixem. És la primera Lliga per a molts de nosaltres i això ho fa més especial."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut