Canaletes es torna a tenyir de blaugrana

Canaletes es torna a tenyir de blaugrana

L'afició del Barça ha sortit al carrer per celebrar el títol de Lliga aconseguit aquesta nit després del triomf contra l'Espanyol

Quan la Font de Canaletes s'omple amb els colors del Barça és sinònim d'alegria. I aquest diumenge al vespre, després del triomf contra l'Espanyol, l'emblemàtic punt del centre de Barcelona ha estat l'escenari en què centenar d'aficionats i aficionades del FC Barcelona han celebrat el títol de Lliga. 

L'equip de Xavi Hernández ha fet la feina a Cornellà i ha guanyat l'Espanyol per 2-4. Amb el xiulet final, la felicitat entre tota la família blaugrana s'ha desfermat. Petards, banderes, càntics i bufandes han omplert la mítica font situada allà on comença la Rambla. La celebració de la 27a Lliga de la història ha començat abans de les 23 hores i, amb el pas dels minuts, ha anat acollint més persones. 

És la primera Lliga de l'equip de Xavi. I s'ha celebrat com cal. El futur és nostre. 

Bona rebuda a la Ciutat Esportiva

Després de guanyar la Lliga, l'equip ha celebrat amb molta eufòria el triomf, primer al vestidor i posteriorment a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Allà s'ha trobat amb molts seguidors i seguidores, que esperaven el bus enmig de bengales i càntics. 

Amb l'arribada dels protagonistes s'ha desfermat l'eufòria i tots junts, units en un de sol, han cantat, saltat i cridat que som campions de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut