Aleix Garrido debuta amb el primer equip

Aleix Garrido debuta amb el primer equip

El jove jugador de 19 anys ha disputat els seus primers minuts oficials amb el Barça en el partit contra l'Elx

Nit molt especial per a Aleix Garrido. El jove jugador blaugrana ha debutat aquest dissabte amb el primer equip en el duel de Lliga davant l'Elx. Aquesta temporada, el migcampista de 19 anys, ha estat 4 mesos sense jugar per una lesió al turmell que el va tenir fora dels terrenys de joc des de finals novembre fins a finals de març.

El jove culer, amb el '40' a l'esquena, ha entrat al minut 84 de partit en lloc d'un dels golejadors de la nit, Ansu Fati, i ha disputat un total de 9 minuts.

Onzena temporada com a culer

Aleix Garrido, nascut a Ripoll el 22 de febrer del 2004, va arribar al FC Barcelona el 2012 al Benjamí C, i ha anat passant per totes les categories fins a arribar al Juvenil A. Així doncs, aquesta és la seva onzena temporada al Club. Cal destacar que és de la mateixa generació que Gavi, amb qui ha compartit vestidor a les categories inferiors i fins al Cadet A va fer parella d'interior amb el "30".

Aquesta temporada ha disputat un total de 20 partits. Amb el Juvenil A ha jugat 9 partits a la Divisió d'Honor, sortint 7 com a titular i marcant dos gols, i a la UEFA Youth League ha disputat 6 duels, 5 de titular i un gol. D'altra banda, també ha tingut presència en el Barça Atlètic, on ha jugat un total de 5 partits, 2 com a titular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut