Raphinha: 20 de 20 després del Mundial

Raphinha: 20 de 20 després del Mundial

L'extrem brasiler és l'únic jugador del Barça que ha disputat tots els partits després del Mundial

El Barça ha jugat 20 partits després de l'aturada del Mundial de Qatar 2022 del passat mes de novembre, i en tots aquests partits l'únic jugador que no s'ha perdut cap és Raphinha. El de Porto Alegre ha incrementat significativament el nombre de minuts disputats després del Mundial gràcies al seu bon rendiment damunt el terreny de joc. Això sí, ara es perdrà el proper partit davant l'Elx per sanció, ja que va veure la cinquena targeta groga davant el Reial Madrid.

Només s'ha perdut dos partits

Aquesta regularitat de Rapinha no la té únicament després del Mundial, perquè abans de l'aturada del mes de novembre el brasiler va disputar 18 dels 20 partits que va jugar el Barça. Els únics dos partits de la temporada en els que no va disputar ni un minut van ser el primer partit de fase de grups de la Champions davant el Viktoria Pilsen i davant l'Athletic Club a l'Spotify Camp Nou. I precisament des d'aquest últim partit de Lliga, jugat el 23 d'octubre, Raphinha ho ha jugat tot, amb Mundial inclòs, ja que amb el Brasil tampoc es va perdre cap dels cinc partits de la Copa del Món.

Això sí, a partir del Mundial la seva importància a l'equip ha augmentat, ja que abans de l'aturada mundialista havia jugat 865 minuts (també en 20 partits). En canvi, ara és el vuitè jugador i el segon davanter amb més minuts de la plantilla, amb 1.264 minuts, quasi 400 minuts més que abans del Mundial.

Participació directa en 18 gols 

A més dels minuts que juga, Raphinha també està destacant pel seu rendiment a l'hora de generar gols pel Barça. I és que aquesta temporada està a punt de tenir doble dígits en gols i assistències; suma nou gols i nou assistències, el que significa una participació directa en 18 dels 81 gols que han marcat els blaugranes. Per tant, el brasiler ha participat directament en un 20% dels gols culers.

A la Lliga, Rapinha ha marcat sis gols, dels quals tres han servit per donar la victòria al Barça. Són sis punts els que ha aconseguit l'exjugador del Leeds directament amb els seus tres gols decisius; Osasuna (1-2), València (1-0) i Athletic Club (1-0). A més, ha donat quatre assistències a la competició domèstica.

Els altres tres gols del brasiler han estat dos a la Copa del Rei davant el Ceuta i l'Intercity i un a l'Europa League davant el Manchester United. També cal destacar la millora després del Mundial, ja que són set gols i cinc assistències després de Qatar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut