Balde i Gavi figuren a la primera llista de Luis de la Fuente

Balde i Gavi figuren a la primera llista de Luis de la Fuente

La selecció espanyola s'enfrontarà contra Noruega i Escòcia en els que seran els primers compromisos classificatoris per a l'Eurocopa 2024

Tres mesos després de la celebració del Mundial, arriba una nova aturada de seleccions del 20 al 28 de març. L'objectiu d'aquesta nova finestra és, principalment, aconseguir encaminar la classificació per a l'Eurocopa 2024 en el cas dels conjunts europeus. Així doncs, l'equip del nou seleccionador, Luis de la Fuente, buscarà la victòria contra Noruega (25 de març a les 20.45 h) i Escòcia (28 de març a les 20.45 h) per intentar passar de ronda.

Ho farà amb la presència de dos jugadors blaugranes: Balde i Gavi. El nou tècnic ha fet pública, aquest divendres, la seva primera llista de convocats amb algunes novetats. Cal recordar, també, que Sergio Busquets va anunciar després del Mundial la seva retirada de la selecció espanyola. D'altra banda, Pedri també figurava a la llista, però a darrera hora, el tenerifeny ha caigut de la convocatòria de Luis de la Fuente.

Els convocats per disputar el clasificatori europeu

Una altra selecció que també "estrena" tècnic és la d'Holanda. Després d'oficialitzar-se el 6 d'abril del 2022, el 23 de gener es va fer efectiva l'entrada de l'exblaugrana Ronald Koeman com a nou entrenador dels "oranges". De fet, aquesta és la tercera etapa del tècnic a la selecció després que Van Gaal anuncies la seva marxa. Sigui amb el tècnic que sigui, la selecció holandesa tornarà a comptar amb Frenkie De Jong  per disputar els dos primers partits classificatoris per l'Eurocopa 2024. 

L'holandés es trobarà amb una cara coneguda en el seu primer partit: Koundé. El francés també estarà en aquesta fase classificatòria. Deschamps ha tornat a confiar en el central blaugrana i forma part dels 23 jugadors convocats. Un altre defensa convocat amb la seva selecció és Christensen. I és que el danès ha estat seleccionat per Kasper Hjulmand per formar part de la llista de 23 jugadors que participaran en els dos primers compromisos europeus. 

Tampoc falla a la seva cita internacional el porter Marc-André Ter Stegen, convocat per Alemanya, encara que en el seu cas per als amistosos davant el Perú i Bèlgica, ja que els alemanys seran els organitzadors del torneig i com a amfitrions tenen garantida una plaça. No serà l'únic porter culer amb feina, ja que Arnau Tenas, tercer porter del primer equip i habitual titular del Barça Atlètic, ha estat convocat amb la sub21 espanyola, també per a dos partits amistosos contra Suïssa i França.

Kessie amb Costa de Marfil i Araujo amb Uruguai

Franck Kessie també ha estat convocat amb la selecció de Costa d'Ivori. I és que el conjunt africà disputa el classificatori de la Copa Africana de les Nacions durant aquesta aturada de seleccions. El migcampista blaugrana s'enfrontarà a Comores.

I un altre blaugrana que també viatjarà amb la seva selecció serà Araujo. El central blaugrana tornarà a disputar un partit amb la selecció d'Uruguai després de no jugar cap minut durant el Mundial a causa de la seva lesió. Aquesta vegada el culer s'enfrontarà a Japó i Corea del Sud en els dos partits amistosos que té programats el conjunt uruguaià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut