Raphinha, el davanter més decisiu del 2023 a la Lliga

Raphinha, el davanter més decisiu del 2023 a la Lliga

Amb els seus gols (4) i assistències (2) el brasiler és el futbolista que més punts ha donat al seu equip a LaLiga en aquest inici d'any

Ja no és novetat que Raphinha sigui un dels protagonistes del partit. El davanter brasiler està en el moment més dolç des que vesteix la samarreta blaugrana. I no és casualitat que els seus gols contra el València (1-0) i l'Athletic Club (0-1) hagin estat transcendentals per aconseguir els tres punts, ja que enguany l'extrem ha estat el davanter més determinant de l'equip.

El més determinant del 2023 a la Lliga

El brasiler se situa com el davanter més transcendental del 2023. Les seves actuacions han estat claus per sumar de tres en tres i situar l'equip a la part alta de la classificació amb 9 punts d'avantatge sobre el segon classificat. Ara com ara acumula quatre gols i dues assistències en aquest inici d'any.

Amb els quatre gols que ha marcat aquest any a la Lliga, el jugador ha ajudat a sumar 6 punts més. Si partim des de principi de temporada, la xifra augmenta lleugerament amb  sis gols que han permès sumar-ne 8 punts. Fet que denota el creixement que ha experimentat l'extrem des d'inici d'any.

A més, no tan sols ha aportat en el moment de perforar la porteria rival, sinó que amb les intervencions en altres gols de l'equip també ha ajudat a sumar punts per a la classificació. El blaugrana ha participat en 6 gols aquest any, fet que ha permès sumar 8 punts més. Si mirem tota la temporada, ha fet 10 intervencions que han donat 12 punts al conjunt de Xavi Hernández.

Les xifres golejadores del "22"

Els números del de Porto Alegre estan destacant en el vestidor culer. Actualment, Raphinha és el màxim assistent de l'equip amb 9 passades de gol. A més, amb el gol de la victòria contra l'Athletic Club (0-1) s'ha situat com el segon jugador amb més dianes de les files de Xavi Hernández amb 9, tan sols superat per Lewandowski amb 25.

Amb tot això, el davanter brasiler està mostrant la seva millor faceta ofensiva, una qualitat que destaca encara més en els partits fora de casa. Dels nou gols que ha marcat l'extrem, sis han estat en camp rival i tres a l'Spotify Camp Nou.

Un dels aspectes claus ha estat l'habilitat de Raphinha per obrir la llauna. Fins a 5 vegades el brasiler ha estat el jugador que ha anotat el primer gol blaugrana. En totes cinc ocasions el partit ha acabat en victòria. A més, en els 9 duels on ha marcat, 8 han acabat en victòria i tan sols un en derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut