El gran moment de Raphinha

El gran moment de Raphinha

El brasiler està en camí de firmar els seus millors números com a professional aquesta temporada

Raphinha és un dels homes més en forma de la davantera blaugrana. El brasiler està responent amb gols i assistències la confiança que li ha brindat Xavi Hernández. Aquesta temporada està acumulant grans xifres i està en camí de firmar els seus millors números com a professional.  Després de marcar contra el València, el de Porto Alegre porta 8 gols i ha repartit 9 assistències. 

La versió més golejadora

Ara com ara, Raphinha ha disputat el mateix nombre de partits que l’any passat, arribant a igualar la temporada on n’ha jugat més (36). Ara bé, tot i acumular el mateix nombre de partits ha disputat mil minuts menys com a blaugrana (1.963) que en la seva segona etapa al Leeds (2.967).  No obstant això, la diferència de minuts no es tradueix en els gols, ja que el davanter en va marcar 11 la temporada passada i en l’actualitat ja en porta vuit i encara queden mesos de competició per superar la xifra. Per tant, la seva aportació està sent més positiva.

A més, el davanter acumula 22 titularitats, 8 en els darrers 10 partits amb el Barça i està demostrant un bon creixement des de l'inici de temporada. Així ho destaquen els seus números, acumulant la seva millor xifra de gols per minut de tota la seva carrera (245,38) i el segon millor percentatge d’encert amb 11,27%.

El “pitxitxi” dels gols de cap

D’altra banda, una de les virtuts per les quals està desacatant Raphinha és pels seus gols de cap. Aquesta data deixa palès que l'extrem està mostrant la seva versió més completa des que va arribar al futbol europeu i que és una amenaça entrant des de segona línia. Amb el gol decisiu del passat diumenge contra el València, l’extrem ja n’acumula 3, quan fins ara en anteriors temporades no n’havia fet mai cap.

Si tenim en compte el rànquing de la Lliga, el de Porto Alegre encapçala la classificació de gols de cap empatat a 3 amb Joselu, Chimi Ávila, Muriqui i Militao.

Un assistent destacat

D’altra banda, el brasiler ja ha igualat la seva màxima aportació com assistent. En la temporada 20/21, amb el Leeds en va fer un total de 9, les mateixes que porta actualment amb el Barça. L’avantatge és que el davanter encara li resten uns quants partits aquest curs per superar i signar la seva millor xifra com a assistent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut