El rècord a domicili de Raphinha

El rècord a domicili de Raphinha

El brasiler ha signat els seus cinc primers gols com a culer lluny de l’Spotify Camp Nou, un registre inèdit en els últims 20 anys

A Raphinha te’l pots endur a tot arreu. Més que res, perquè garanteix gols a domicili com cap altre. El brasiler suma cinc dianes des que va arribar al primer equip i totes han estat lluny de l’Spotify Camp Nou, un registre que cap altre futbolista blaugrana ha signat des de la temporada 2003/04, des que es recopilen dades d’aquest tipus.

El cas més similar és el d’Aubameyang, que va signar fora de casa els seus primers quatre gols com a culer. El cinquè, però, ja va ser a l’Spotify Camp Nou. Altres casos més llunyans són els de Giovani dos Santos i Gianluca Zambrotta, que van arribar a marcar els seus tres primers gols a domicili. Però cap en va arribar a cinc com el brasiler enguany.

Només gols que posen per davant

Els gols de Raphinha tenen una segona característica que els fa especials: sempre són gols que posen per davant el FC Barcelona. Contra el Sevilla, el Betis (a la Lliga) i contra el Ceuta (a la Copa) va obrir la llauna signant el primer gol del partit, mentre que a Pamplona (Lliga) i Alacant (Copa) va fer gols que desfeien l’empat a gols que lluïa en aquell moment al marcador. Cinc de cinc per a un golejador que, de ben segur, també vol estrenar-se davant la seva afició. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut