PRÈVIA | Girona - Barça: El líder vol seguir la ratxa

PRÈVIA | Girona - Barça: El líder vol seguir la ratxa

Els culers afronten el derbi amb l'estrena de la nova equipació i amb les ganes de seguir la gran dinàmica de resultats

Torna la Lliga. Després del triomf a la Copa davant la Reial Societat per accedir a les semifinals coperes, els culers afronten una nova jornada de Lliga, aquest cop contra el Girona

Els homes de Xavi Hernández visiten Montilivi aquest dissabte (16.15 hores) amb l'estrena de la nova quarta equipació i amb la intenció de seguir la gran dinàmica de resultats i mantenir el liderat a la Lliga.

El rival

Davant, però, estarà el sempre complicat Girona. Els homes dirigits per Michel no perden com a locals des de l'octubre, i acumulen cinc partits seguits sense perdre a Montilivi, amb dues victòries i tres empats.

Actualment, ocupen l'11ª posició a la classificació amb 21 punts, i Michel no podrà comptar amb Santi Bueno, per sanció, ni amb David López i Renier per lesió. Sí que estaran jugadors importants com l'exblaugrana Oriol Romeu, a més d'altres com Riquelme, Aleix García, Stuani o Castellanos.

Els precedents

El Girona no ha guanyat cap dels seus quatre partits a la Lliga davant el FC Barcelona, amb tres victòries culers i un empat. A més, els culers no han perdut cap dels seus últims 29 partits contra equips catalans a LaLiga (21 victòries i vuit empats). 

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-GIRONA

La convocatòria

Per a aquest partit, el tècnic blaugrana Xavi Hernández ha decidit convocar als següents jugadors Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Ansu Fati, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Astralaga, Pablo Torre i A. Alarcón.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut