La Supercopa i Sergio, protagonistes en la prèvia del Barça - Getafe

La Supercopa i Sergio, protagonistes en la prèvia del Barça - Getafe

L’Spotify Camp Nou s’engalanarà abans de l’inici del matx de Lliga per homenatjar els Supercampions i el capità culer

L’Spotify Camp Nou arrancarà el 2023 amb una prèvia especial. En el primer matx de l’any, el FC Barcelona - Getafe, l’Estadi homenatjarà els Supercampions i Sergio Busquets. Una jornada festiva que s’arrodonirà amb la celebració de l’Any del Conill. 
 
L’elenc de Xavi Hernández aterrarà a l’Spotify Camp Nou com a campions de la Supercopa d’Espanya. Un títol que van assolir després de derrotar el Reial Madrid (3-1) a Riad. I de la capital d’Aràbia Saudita arribarà a Barcelona. Perquè els aficionats i aficionades culers tindran l’oportunitat de veure l’oferiment d’aquesta copa abans de l’inici del Barça - Getafe

El primer trofeu de l’era Xavi el va alçar Sergio Busquets. Un títol més per al 5 al llarg dels seus 700 partits com a jugador del Barça. Una xifra estratosfèrica que també tindrà un reconeixement abans del matx de Lliga. El primer capità blaugrana rebrà una samarreta commemorativa d’aquesta xifra, només a l’abast d’altres dos culers, de mans del president del FC Barcelona, Joan Laporta. 
 
El jugador número 120 Made in La Masia també podrà veure una peça audiovisual projectada al videomarcador de l’Estadi. Sens dubte que serà una prèvia d’ambinet festiu, que també comptarà amb altres activitats.

Celebració de l’Any del Conill 

El FC Barcelona començarà les celebracions de l’Any del Conill el 22 de gener, coincidint amb el partit Barça - Getafe a l’Spotify Camp Nou. Els aficionats i aficionades que assisteixin a l’enfrontament podran gaudir pels voltants de l’Estadi de la tradicional dansa del drac a càrrec de la Penya Blaugrana Dracs Units –fundada per la comunitat xinesa de Catalunya-. 
 
A més, hi haurà actuacions musicals a càrrec d’Uri Mora, Cesc Sansalvadó, Tropical Galaxia, Daka & Toma. I també un taller de cal·ligrafia. 
 
Per arrodonir aquesta celebració de l’Any del Conill, l'equip masculí sortirà al terreny de joc amb samarretes amb els seus noms en caràcters xinesos i estaran acompanyats per infants pertanyents a la penya mencionada amb anterioritat. Tot plegat per construir una prèvia plena de  màgia en el primer partit del 2023 a l’Spotify Camp Nou. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut