Christensen, un defensa solvent

Christensen, un defensa solvent

El danès s’ha fet un lloc a la defensa blaugrana gràcies a unes grans actuacions al terreny de joc

Andreas Christensen ha estat peça important a la defensa de Xavi Hernández a la Supercopa d'Espanya, però és que d'ençà que ha tornat la competició després del Mundial ha jugat tots els partits menys el de Copa davant l'Intercity i ha estat titular a la resta, menys contra el Betis a les semifinals de la Supercopa.

Dels 12 partits que ha jugat el danès aquesta temporada, en 10 ha sortit a l'11 inicial de Xavi Hernández. A més d'haver disputat el Mundial de Qatar amb Dinamarca, on va marcar un gol.

Una assegurança de vida en sortida de pilota

Amb la inclusió d'Araujo o Koundé al lateral dret, Christensen ha tingut l'oportunitat de brillar sent un dels líders en la sortida de la pilota blaugrana. I així ho va demostrar a la final de la Supercopa davant el Reial Madrid jugant, segurament, un dels seus millors partits.

El danès només va fallar una passada de 63 que va intentar, un 98% d'encert, només va perdre dues pilotes en 68 accions i va guanyar tres dels quatre duels que va afrontar davant els blancs. Unes dades a les quals Christensen ens està acostumant, ja que davant l'Atlètic de Madrid a la Lliga va tornar a tenir més d'un 95% d'encert en la passada.

El central danès del Barça va arribar aquest estiu procedent del Chelsea a cost zero, i va debutar en el primer partit de Lliga davant el Rayo Vallecano (0-0). En els seus primers dies a Barcelona va anar alternant titularitats amb suplències, fins que va caure lesionat al Guissepe Meazza davant l'Inter de Milà a la Champions League. Va estar fora dels terrenys gairebé un mes, en què el Barça va notar les baixes en defensa i va caure eliminat de la Champions i va perdre el Clàssic davant el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut