Balde: “Jordi Alba em dona bons consells”

Balde: “Jordi Alba em dona bons consells”

El lateral blaugrana ha parlat en una entrevista a Mundo Deporitvo després del seu debut amb Espanya

Alejandro Balde va debutar amb la selecció espanyola el passat dimecres davant Costa Rica. Després de la victòria per 7 gols a 0 dels de Luis Enrique, Balde va ser un dels destacats del combinat espanyol, ja que va debutar directament a la Copa del Món. En aquesta entrevista al diari Mundo Deportivo, el català repassa el seu debut amb la selecció i la temporada amb el FC Barcelona, entre altres temes. Fem un repàs a les seves declaracions més destacades.

En clau blaugrana

 “Crec que quedar eliminats de la Champions ha estat dur, perquè és la millor competició, però ens queda molt per davant. Tenim la Lliga, la Copa, la Supercopa i l’Europa League, que hem d’anar a guanyar-la. L’afició ha d’estar convençuda que donarem el màxim”.

“Amb Xavi estic aprenent molt i últimament està confiant molt en mi. He tingut molts minuts aquesta temporada i estic molt agraït”.

“Som vuit del Barça a la selecció i estic molt content amb els companys que estan aquí. Ho donarem tot”.

Competència al lateral esquerre

“Els veterans ens guien. Per exemple a mi Jordi Alba, que juga a la meva posició i normalment em dona consells. El primer dia ja em va dir que a la selecció els laterals es col·locaven diferent i ja m’ho va explicar. Em dona bons consells”.

 “Quan hi ha dos jugadors a la mateixa posició la gent ho veu com si fos una guerra, però no. Al final si ell està bé em farà millorar a mi. I si jo ho estic, el faré millorar a ell. És competitivitat, però és sana, bona.”.

Un dia a la Ciutat Esportiva...

“Habitualment esmorzo a la Ciutat Esportiva i vaig al gimnàs. Entrenem i a vegades torno al gimnàs i després menjo allà. Normalment, entre setmana, sobretot quan tenim molts partits, em quedo les tardes a casa”.

“Per les meves característiques és molt important treballar l’aspecte físic perquè soc un jugador molt explosiu. Avui en dia, és important anar al gimnàs perquè hi ha equips molt físics”.

Convocatòria pel Mundial

 “El dia que Luis Enrique va donar la llista m’hagués posat molt content si anava al Mundial i si no, hagués continuat treballant i enfocant-me amb la meva carrera. La il·lusió de ser convocat hi era”.

“Quan em van dir que s’havia lesionat Gayà, alguns em varen començar a fer bromes. “Pots anar tu, pots anar tu”, però fins que no m’ho varen dir no vaig voler celebrar res. M’ho van comunicar i vaig trucar els meus pares. Vam estar molt contents i agraïts de poder estar aquí”.

“Fa quatre mesos estava jugant la majoria de partits al filial i ara estic amb la selecció absoluta. Tinc a la meva família i els meus amics que m’ajuden a tenir els peus a terra i ho estic portant molt bé”.

Debut al Mundial

“Va ser una estrena somiada. Que debuti i a més, sigui a un Mundial. M’ho diuen fa dos dies... és un somni per mi. Estic content per l’oportunitat i sobretot per la victòria de l’equip”.

“Encara és aviat per dir que som favorits. És el primer partit, anem amb calma. Espanya sempre ha de ser una de les candidates, però queden molts partits”.

“No estava nerviós. Abans de sortir al camp, un poc, però una vegada vaig sortir ja se’m va oblidar”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut