Araujo, en la llista de 26 d'Uruguai

Araujo, en la llista de 26 d'Uruguai

El defensa uruguaià es troba entre els convocats pel seleccionador Diego Alonso per disputar la cita mundialista de Qatar

Ronald Araujo ha estat convocat i forma part de la llista de 26 jugadors que ha seleccionat Diego Alonso per disputar la Copa del Món 2022. El defensa blaugrana s'està recuperant de l’avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta, de la qual va ser intervingut pel doctor Lasse Lempainen sota la supervisió dels serveis mèdics del Club, i la seva evolució marcarà la seva participació a la cita mundialista. 

"Hem parlat amb Diego Alonso i podria ser bo per al jugador (Ronald Araujo) acompanyar la selecció al Mundial", afirmava Xavi després del Barça-Almeria en ser preguntat per la possible presència del central blaugrana al Mundial de Qatar.

Debut en una llista mundialista

Aquest serà el primer Mundial de Ronald Araujo, que va debutar amb l'absoluta l'octubre del 2020 en un Equador-Uruguai classificatori per a la cita de Qatar. 

Uruguai està al grup H del Mundial, i debutarà davant Corea del Sud (24 de novembre) i acabarà la fase de grups amb Portugal (28 de novembre) i Ghana (2 de desembre).

La llista completa

Els 26 jugadors convocats són: Sergio Rochet (Nacional), Fernando Muslera (Galatasaray), Sebastián Sosa (Independiente Avellaneda), Ronald Araujo (Barça), Diego Godín (Vélez), José María Giménez (Atlètic de Madrid), Matías Viña (Roma), Mathías Olivera (Nàpols), Sebastián Coates (Sporting Portugal), José Luis Rodríguez (Nacional), Martín Cáceres (LA Galaxy), Guillermo Varela (Flamengo), Lucas Torreira (Galatasaray), Giorgian De Arrascaeta (Flamengo), Rodrigo Bentancur (Tottenham), Federico Valverde (Reial Madrid), Matías Vecino (Lazio), Nicolás De La Cruz (River Plate), Agustín Canobbio (At. Paranaense), Facundo Pellistri (Man. United), Manuel Ugarte (Sporting Torres), Facundo Torres (Orlando City), Darwin Núñez (Liverpool), Luis Suárez (Nacional), Edinson Cavani (Valencia), Maximiliano Gómez (Trabzonspor).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut