Ter Stegen, convocat amb Alemanya per al Mundial

Ter Stegen, convocat amb Alemanya per al Mundial

El porter blaugrana forma part de la llista de Hansi Flick per jugar el Mundial de Qatar

Marc-André Ter Stegen formarà part de la llista de 26 jugadors de la selecció Alemanya que viatjaran a Qatar per jugar el Mundial. Així, el porter de Mönchengladbach serà un nou blaugrana que formarà part d’aquesta Copa del Món.

Oportunitat per debutar en un Mundial

Ter Stegen jugarà el seu quart torneig internacional amb la selecció absoluta. El porter blaugrana ja va estar convocat a l’Eurocopa del 2016 i el Mundial del 2018, però no va poder disputar cap minut. Sí que va ser indiscutible en la Copa Confederacions del 2017, en què la selecció alemanya va ser campiona.

Per tant, aquest Mundial de Qatar 2022 serà una oportunitat d’or per al blaugrana per debutar en una Copa del Món. Després de la gran temporada que està fent, podria aprofitar les molèsties de Neuer, històric porter alemany, per tenir minuts.

Ter Stegen va debutar amb la “Die Mannschaft” l’any 2012 en un partit davant Suïssa, on els alemanys van caure per 3-5. Des d’aquell dia, Marc-André ter Stegen ha disputat fins a 30 partits amb la samarreta alemanya.

La quatre vegades campiona del món jugarà al grup E del Mundial i debutarà davant del Japó (23 de novembre). Posteriorment, jugarà amb Espanya (27 de novembre) i Costa Rica (1 de desembre).

La llista completa

Els 26 jugadors alemanys convocats són: Neuer (Bayern Munich), Ter Stegen (FC Barcelona), Trapp (Eintracht Frankfurt), Bella-Kotchap (Southampton), Ginter (Freiburg), Günter (Freiburg), Kehrer (West Ham), Klostermann (RB Lepizig), Raum (RB Leipzig), Rüdiger (Reial Madrid), Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Süle (Borussia Dortmund), Adeyemi (Borussia Dortmund), Brandt (Borussia Dortmund), Fullkrug (Werder Bremen), Gnabry (Bayern Munich), Goretzka (Bayern Munich), Götze (Eintracht Frankfurt), Gundogan (Manchester City), Havertz (Chelsea), Hofmann (Mönchengladbach), Kimmich (Bayern Munich), Moukoko (Borussia Dortmund), Müller (Bayern Munich), Musiala (Bayern Munich), Sané (Bayern Munich). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut