Lewandowski i Ter Stegen, endollats

Lewandowski i Ter Stegen, endollats

En la victòria contra el València, ambdós blaugranes van donar continuïtat a les seves respectives ratxes: el '9' continua marcant i l''1', deixant la porteria a zero

Lewandowski i Ter Stegen copsen focus al FC Barcelona. Ambdós blaugranes són peces essencials en els esquemes de Xavi. Així ho corroboren les estadístiques, perquè en la victòria contra el València (0-1) ambdós van allargar les seves respectives ratxes. El no es cansa de marcar a la Lliga i l'suma una nova porteria a zero en la competició. Uns fets tangibles que fan que el Barça tingui el Pitxitxi i el Zamora.

El Pitxitxi allarga el seu inici fulgurant

Sens dubte que Lewandowski té un idil·li amb el gol. 13 dianes en 12 partits de Lliga situen el davanter polonès a la posició d'or del Pitxitxi. Aquest inici avassallador de cara a porteria feia 26 anys que cap blaugrana era capaç de firmar. El 9 s'uneix a una llista de selectes barcelonistes golejadors que van marcar més de 12 festivitats en els seus primers 12 matxs lliguers. Lewy ha equiparat el seu nom al de Ronaldo, Romario, Johan Cruyff, Kubala i Josep Escolà. Si mirem la resta d'equips de la Lliga, aquestes xifres no sortien a la palestra des del curs 2014/15, quan Cristiano Ronaldo vestia la samarreta del Reial Madrid. 

A més, tal com va succeir en la darrera jornada a Mestalla amb una estirada plàstica, gol de Lewandowski equival a victòria segura per al Barça. Reial Societat (2), Valladolid (2), Sevilla, Cadis, Elx (2), Mallorca, Vila-real (2), Athletic i València són els equips que ha batut el polonès i que han acabat perdent contra l'elenc de Xavi. Fins i tot destacar que ha obert la llauna del Barça en sis ocasions.

GOL LEWY

Ningú fa ombra a un històric Ter Stegen

El porter alemany continua encadenant porteries a zero a la Lliga. Ja en suma 10 en 12 partits. Uns números que mai s'havia apuntat cap altre porter en el començament del torneig domèstic. D'aquesta manera, l'del Barça va escriure història després de no encaixar contra el València, i també va dibuixar una arrencada majestuosa. 

Així doncs, el Zamora de l'actual Lliga també és un dels altres noms amb llum al Barça. Sens dubte que Ter Stegen i Robert Lewandowski formen una parella única a la competició, que ningú és capaç d'inquietar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut