Quatre culers entre els 20 finalistes del Golden Boy

Quatre culers entre els 20 finalistes del Golden Boy

Pedri, Gavi, Ansu Fati i Nico -cedit al València-, es troben en l'última llista de nominats del mitjà italià Tuttosport

Continua la gran representació blaugrana entre la llista dels 20 finalistes al Golden Boy 2022. Després de tenir fins a cinc nominats a les pre-llistes anteriors, en la darrera selecció de nominats hi trobem fins a quatre culers, un 20% dels finalistes. Pedri González (guanyador del premi el 2021), Ansu Fati i Gavi, a més de Nico González, blaugrana cedit al València aquest curs, formen part dels 20 nominats pel mitjà italià Tuttosport. Només Alejandro Balde cau respecte a la llista anterior, on hi figuraven 40 nominats.

Cal recordar que per optar a aquest guardó els jugadors nominats han de tenir 20 anys o menys. És a dir, per a aquest any, nascuts a partir del 2002. Així doncs, els quatre representants culers que compleixen el requisit estan entre els finalistes per guanyar un premi que ja va aconseguir el curs passat Pedri, tot i competir amb jugadors de major edat. I també Ansu Fati va ser segon al 2020, només per darrere de Haaland, quan tot just acabava de fer els 18 anys. 

També han guanyat aquest guardó que premia al millor jugador jove de l'any altres exculers com Leo Messi (2005), Cesc Fàbregas (2006) i 'Kun' Agüero (2007). Així doncs, en la que serà la 20a edició del premi que s'entrega des de 2003, els joves culers buscaran assolir un nou premi individual. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut