Xavi: “Ha de ser una nit màgica”

Xavi: “Ha de ser una nit màgica”

El tècnic blaugrana parla de la importància del duel contra l’Inter i el paper clau que pot tenir un Spotify Camp Nou ple

El FC Barcelona es prepara per afrontar, aquest dimecres, el quart partit de la fase de grups de la Champions. El duel contra l’Inter serà un partit a caixa o faixa si l’equip vol dependre d’ell mateix per classificar-se a la següent ronda. Xavi Hernández ha destacat el paper clau que tindrà l’afició per endur-se els tres punts. Tot seguit repassem les declaracions més destacades del tècnic blaugrana.

 

Un partit transcendental

"Esperem un Inter molt similar al que vàrem veure al partit de Milà. Ells són molt defensius. Però tenim alternatives. Hem de ser valents, hem d’anar a l’atac. Ens hi juguem molt, és una final per a nosaltres. No tenim marge d’error”.

“Anirem a l’atac i intentarem ser valents. Intentarem atacar de la millor manera possible. Hem de ser més agressius, més verticals, arribar més a l’àrea  i xutar des de fora Des del primer minut hem de demostrar molta intensitat. Només ens valen els tres punts”.

“ Estem en una situació incòmoda en aquesta competició però ho donarem tot. Tenim pressió, som el Barça. És una final i l’afrontarem com a tal”.

Mentalitat optimista

"Hem de ser positius. Jo ho veig tot com una oportunitat. Hi ha pressió i dificultats. L'afrontarem de la millor manera possible. Intento donar als jugadors tot l’afecte perquè mostrin el seu talent. Han de ser positius i veure-ho com una oportunitat. És com una final, són gairebé uns setzens".

“És un partit molt psicològic. Hem d’estar tranquils i dominar  el joc. Tenim 90 minuts per guanyar el partit no cal marcar al minut 1”. Hem de tenir paciència, és un partit de calma”.

“És una final, s’ha de sortir a totes i ser positius. Els jugadors no han de sentir la pressió. Han de gaudir del joc, en un escenari espectacular i tot a favor.”

L’afició, una peça clau

“Amb l’ajuda de l’afició tant de bo es doni una nit màgica”.

“Des que soc entrenador hi ha hagut moments molt bons a casa amb l’afició animant. Demà des del primer minut el camp ha de ser una caldera”. Nosaltres ens deixarem la pell perquè se sentin orgullosos”.

Noms propis

"Segurament no comptem amb Kounde. Diumenge, ja ho veurem. Pot arribar, Dependrà de les seves sensacions. En aquests tipus de partits, si no estàs al cent per cent, millor no ser-hi".

"Frenkie, està bé, surt d'una lesió, però ell es troba bé. Demà valorarem si entra d'inici o en la segona part".

“Lewandowski  ha de ser important, no sols contra l’Inter, en tots els partits, igual que els seus companys. Cal millorar en el joc, associar-se més amb ell, en els dos últims partits hem jugat poc amb ell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut