Eric:

Eric: "Sabem el que ens juguem contra l'Inter"

El defensa blaugrana ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista a TV3

"Sabem el que ens juguem contra l'Inter. Jugar a casa és un avantatge per nosaltres. L'afició estarà al costat com ho ha fet durant tota la temporada. I tant de bo tinguem una nit molt bona". Aquesta és la reflexió d'Eric Garcia en una entrevista a TV3, on ha repassat l'actualitat blaugrana en una setmana amb dos partits clau, contra l'Inter aquest dimecres i el Clàssic del Bernabéu del diumenge.

El central blaugrana també ha parlat de la darrera victòria contra el Celta: "El joc a la segona part podria haver estat millor, però al final aquest tipus de partits s'han de treure i l'any passat quan no ens anaven de cara eren punts que es perdien. I això ens motiva de cara al partit de dimecres".

Alhora, Eric Garcia ha parlat del segon matx d'aquesta setmana al Santiago Bernabéu: "Hem de pensar en nosaltres mateixos, fins l'aturada de seleccions estàvem a un nivell de joc i de pressió molt alt. I crec que si estem a aquest nivell ja pot venir qualsevol rival que si fem les coses bé estem a un nivell superior". 

 

Eric també ha parlat sobre Ansu Fati, amb qui comparteixen una bona amistat: "Últimament l'estic veient amb molta confiança, amb molt bon ritme i entrenant el veig molt bé. A partir d'ara estic convençut que ens ajudarà perquè és un jugador amb un talent innat que per desgràcia ha estat molt castigat per les lesions".

Finalment, el defensa blaugrana també s'ha referit a Xavi Hernández: "Xavi és una barreja de Guardiola i de Luis Enrique. Al final la idea de joc que tenen els tres és pràcticament idèntica. Cadascú té els seus matisos però es tracta de pressionar després de pèrdua i la sortida de pilota. És el que sempre ha caracteritzat el Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut