Xavi: “No és definitiu, però sí transcendental de cara a la classificació”

Xavi: “No és definitiu, però sí transcendental de cara a la classificació”

El tècnic blaugrana parla de la importància del partit contra l’Inter i analitza com es troba l’equip i què ha de fer per poder sumar els tres punts

El FC Barcelona ja es troba a Milà per afrontar, aquest dimarts, el tercer partit de la fase de grups de la Champions. Serà contra l’Inter, en un duel que es preveu importantíssim per al futur del grup. I tant Xavi Hernández com Marcos Alonso, que han comparegut en roda de premsa, així com tota la resta de l’equip s’han mostrat contundents.

“Per a nosaltres, el partit contra l’Inter és molt important. No serà definitiu, però sí transcendental. Tots dos conjunts necessitem els tres punts després de perdre contra el Bayern”, ha comentat Xavi, a banda d’afegir: “Haurem de ser més valents, mostrar personalitat i arriscar, perquè és un duel molt important, igual que ho serà el de la setmana vinent a l'Spotify Camp Nou. Això és la Champions i ens hem posat al cap que no podem fallar més”.

 

Perquè, a més, preguntat per com es troba l’equip i si està preparat per aconseguir un triomf gran a Europa, el de Terrassa ha comentat que ha arribat el moment de fer un pas endavant: “A Munic vam demostrar amb el joc que podem tornar a ser competitius. Només ens va faltar l’efectivitat. Estem fent bé les coses, som líders a la Lliga, però aquest dimarts serà una altra història. Així que també ens volem demostrar a nosaltres mateixos que és el moment de rendir en aquesta competició”.

Malgrat tot, el tècnic és conscient que no serà gens fàcil: “L’Inter és un rival difícil, dur defensivament, tot i que no estan en el millor nivell de forma. Per això, sortiran molt motivats. Però nosaltres intentarem dominar i crear joc. No vull canviar l’estil que ens ha fet grans, però sí que em vull adaptar al rival per ser més dominadors. I això ho fem per guanyar més personalitat. Aquest és el nostre ADN. Volem dominar i tenir la pilota”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut