Inter - Barça: Prova de foc a Europa

Inter - Barça: Prova de foc a Europa

Els blaugrana visiten Milà aquest dimarts (21.00 hores) per afrontar un duel crucial a la Champions

Torna la Lliga de Campions. El FC Barcelona viatja a Milà per enfrontar-se a l'Inter aquest dimarts (21.00 hores) a San Siro, en el partit corresponent a la 3a jornada de la Champions.

Els culers arriben a aquest matx empatats a punts amb els italians, tots dos amb tres punts després de sumar un triomf i una derrota en les dues primeres jornades. Així doncs, el duel es presenta clau per aconseguir la classificació per a la següent fase.

El rival

L'Inter arriba a aquest partit després d'encaixar dues derrotes consecutives a la Serie A, però amb victòria en la darrera jornada de Champions contra el Viktoria Pilsen (0-2). Els italians arriben al partit amb el dubte de jugadors importants com Lautaro Martínez, Lukaku i Brozovic, que són dubte per problemes físics. Tot i així, el conjunt d'Inzaghi compta amb jugadors importants com Handanovic, De Vrij, Skriniar, Barella o Dzeko, entre d'altres.

Entrenador: Simone Inzaghi
Balanç Lliga: 4V-0E-4D
Balanç Champions: 1V-0E-1D
Màxim golejador: Lautaro Martínez (3 gols)
Exculers a l'equip: André Onana

Els precedents

-L'Inter ha guanyat només dos dels seus 14 partits europeus contra el FC Barcelona (4E,8D), una victòria per 2- 1 a la Copa de Fires el gener de 1970 i una victòria per 3-1 a la UEFA Champions League a l'abril de 2010.

-A més, l'Inter ha perdut sis partits de la Champions League davant del Barça, sent l'equip que més vegades l'ha derrotat. Els culers només han guanyat més vegades un altre rival a la competició: el Celtic (8).

-Xavi, va jugar contra l'Inter al Giuseppe Meazza en tres ocasions a la Champions League, amb un balanç de dos empats i una derrota. 

El Barça

Els culers arriben en un bon moment, amb una nova victòria a la Lliga, en aquest cas davant el Mallorca (0-1), i buscaran seguir amb la bona dinàmica de resultats també a Europa. Per a aquest partit, el tècnic blaugrana ha convocat als següents 21 jugadors: Ter Stegen, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Eric, Iñaki Peña, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas

Horari internacional Inter Barça

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut