Dembélé:

Dembélé: "Noto la confiança del Club i estic molt feliç"

El davanter francès ha concedit una entrevista a RMC i parla de la seva situació al FC Barcelona, on està sent una peça clau en els esquemes de Xavi Hernández

Ousmane Dembélé ha començat la temporada en plena forma amb el FC Barcelona. A més, ara es troba concentrat amb la selecció francesa, en els últims partits de preparació abans del Mundial de Qatar. Precisament allà, el davanter blaugrana ha concedit una entrevista al programa ‘Rothen s’enflamme’, de l’emissora de ràdio RMC, i ha repassat la seva situació actual com a culer.

Dembélé s’ha mostrat satisfet per com està anant tot plegat i ha reconegut que “estic molt feliç”. “Estic molt bé, em sento molt bé al Barça i tinc la confiança del tècnic, de l’equip i del Club. I això és bo perquè han passat moltes coses en els darrers anys. Ara tothom parla de futbol i això és molt millor”, ha comentat.

Perquè l’extrem és conscient que, durant els seus primers anys, no va poder rendir com s’esperava: “Quan vaig arribar era molt jove, però he pogut créixer. Del 2017 al 2021 vaig perdre constantment el temps per culpa de les lesions. Constantment em deien: “Si no treballes, t’estancaràs” o “si no et poses més fort, et faràs mal”. Ja amb Koeman vaig fer el clic, però ara amb Xavi, que m’ha donat tota la seva confiança, he millorat moltíssim i em sento molt bé”.

Perquè, precisament, Dembélé no es lesiona des del novembre del 2021. “Creuo els dits i seguim treballant fort. He après que havia de treballar per poder jugar i rendir”, ha reconegut.

Sobre la seva continuïtat 

En aquesta entrevista, Ousmane Dembélé també ha parlat de la seva renovació amb el FC Barcelona. I ha comentat que el tècnic Xavi Hernández va ser clau. “Des del primer moment que va arribar vaig notar la confiança de Xavi. Em vaig veure obligat a quedar-me”. 

I un objectiu...

Així doncs, i ara que viu un molt bon moment com a culer, Dembélé s’atreveix a comentar quin és el seu somni: “El meu objectiu és guanyar la Champions amb el Barça, que el Club la recuperi després de set anys. Al final, guanyar títols com la Lliga o la Lliga de Campions és el més important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut