Gavi renova amb el FC Barcelona fins al 2026

Gavi renova amb el FC Barcelona fins al 2026

L'acte de renovació del contracte se celebrarà aquest dijous dia 15 de setembre, a les 18 hores, a l'Spotify Camp Nou

El FC Barcelona i el jugador Pablo Páez Gavira, ‘Gavi’, han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2026. La clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d’euros.

L'acte de renovació del nou contracte de Gavi se celebrarà aquest dijous dia 15 de setembre, a les 18 hores, en un acte obert a l'Spotify Camp Nou amb el programa següent:

  • 17:00h: Obertura de portes de l'Spotify Camp Nou.
  • 18:00h: Signatura pública al terreny de joc del Camp Nou. A continuació, parlaments del president Laporta i del jugador Gavi.

Amb motiu d'aquesta presentació, aquest dimecres s'ha obert l'adquisició d'entrades gratuïtes per a l'afició barcelonista. Amb un màxim de 6 localitats per persona, les entrades es poden aconseguir a través del següent enllaç al web del Club, o a les taquilles del Bulevard de l’Estadi, amb horari de 10.00 a 18.00 hores.

El Club recomana a tots els seguidors que vinguin a la presentació que arribin a l’Spotify Camp Nou amb una certa antelació i facin servir el transport públic per desplaçar-se.

Cal recordar que l'acte es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona.

Un gran recorregut tot i la seva joventut

Nascut el 5 d’agost de l’any 2004 a Los Palacios, Sevilla, Gavi va arribar al FC Barcelona l’any 2015 en categoria d’Aleví procedent del planter del Reial Betis. Des d’aquell moment, el migcampista andalús va potenciar totes les seves habilitats a La Masia, combinant a la perfecció una majestuosa tècnica amb la pilota als peus amb una gran intensitat defensiva.

El domini tècnic i físic que exhibia Gavi durant els seus primers anys al planter blaugrana va cridar l’atenció de tots els tècnics de La Masia. Així, va anar cremant totes les etapes del futbol formatiu culer amb gran velocitat fins que el 21 de febrer de 2021 va fer el seu debut oficial amb el Barça B, substituent Nico González en la golejada davant l’Hospitalet (6-0). El 14 de març d’aquell mateix any va tornar a jugar amb el B, contra l’Espanyol B.

 

Ara bé, el seu pas pel filial blaugrana va ser efímer. Amb només dos partits, la prematuritat en el joc de Gavi va sorprendre per complet un Ronald Koeman que no va dubtar en incloure’l a la pretemporada del primer equip del curs 2021/22. Les seves actuacions durant les seves primeres passes al futbol professional no van decebre i, a l’agost del 2021, va fer el seu debut oficial amb el primer equip en el partit contra el Getafe, quan es va convertir en el quart debutant més jove de la història del Barça, amb 17 anys i 24 dies.

Amb aquestes credencials, l’impacte de Gavi en l’engranatge del primer equip va anar augmentant de forma progressiva. Convertit en una peça clau per al mig del camp del conjunt barceloní, el jugador de Los Palacios va anotar el seu primer gol oficial al Camp Nou el 18 de desembre del 2021 contra l’Elx (3-2). Una diana que va convertir-lo en el tercer golejador més jove de la història del Club. Ara és ja un jugador indispensable per a l’equip de Xavi Hernández.

A més a més, tot i la seva joventut (18 anys), també és internacional absolut amb la selecció espanyola de Luis Enrique. 

Interior amb un gran treball defensiu

Es tracta d’un perfil d’interior que comprèn a la perfecció el joc de posició impregnat per l’ADN Barça. Dotat d’una gran tècnica individual i una classe que el fa imprevisible en els metres finals, Gavi és de gran valor per als seus tècnics perquè és capaç d’aportar també un gran treball defensiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut