Primers gols oficials de Raphinha i Eric

Primers gols oficials de Raphinha i Eric

Tots dos s’han estrenat al camp del Sevilla com a golejadors blaugrana

La de Sevilla ha estat una gran nit per al Barça. Pel que fa al col·lectiu, però també en l'aspecte individual per a molts jugadors. Dos d’ells, Raphinha i Eric Garcia, que han pogut celebrar els seus primers gols oficials amb el FC Barcelona. En el cas del defensa, ha estat també la seva primera diana com a professional, ja que mai abans havia marcat cap gol.

Raphinha: gol d’oportunista

La del brasiler segurament no hagi estat la diana més maca del món... però ha valgut igual. L’‘11’ del Barça ha seguit la ràpida jugada dels seus companys, en què Lewandowski ha superat el porter però un defensa sevillista ha tret la pilota sota els pals. El refús ha anat a parar directament on era Raphinha, que ha fet un saltet per rematar de cap a porteria buida. Gol d’oportunisme que suposava el 0-1.

Segons després de fer el seu primer gol, Raphinha ha estat a un pas de fer el segon. De primeres, ha rematat a fora una pilota des del vèrtex de l’àrea. El brasiler, un perill constant, també ha aportat treball defensiu, desbordament i s’ha sumat a tots els contraatacs d’un Barça desbocat en atac.

Dos gols a la pretemporada

La de Sevilla ha estat la primera diana oficial de Raphinha, però el brasiler ja n’havia fet dos durant la pretemporada. La primera, en la golejada contra l’Inter de Miami en el primer partit de la gira nord-americana (0-6). La segona, una autèntica obra d’art que va decidir el Clàssic disputat a Las Vegas (0-1). Amb aquest Barça, de ben segur que n’arribaran moltes més.

Eric Garcia: primer gol com a professional

L’altre jugador que s’ha estrenat com a golejador ha estat Eric Garcia, autor del 0-3 després d’una assistència de Kounde. El defensa culer només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa després d’una gran jugada elaborada a la pissarra... iniciada per Raphinha.

Serà una diana que no oblidarà fàcilment, ja que ha estat la seva primera com a professional. Ni al Barça abans, ni al Manchester City ni a la selecció espanyola havia vist porteria Eric Garcia.

Malauradament, Eric Garcia ha hagut de ser substituït per molèsties minuts després del seu gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut