Units per una gran causa

Units per una gran causa

Juan Carlos Unzué, Xavi Hernández i Robert Lewandowski, a més de Sergi Roberto, es van trobar aquest dilluns a la Ciutat Esportiva 48 hores abans del partit benèfic al Camp Nou

Trobada especial a la Ciutat Esportiva. Aquest dilluns a la tarda, 48 hores abans del partit benèfic entre el FC Barcelona i el Manchester City, es van trobar a Sant Joan Despí Juan Carlos Unzué, Xavi Hernández i Robert Lewandowski. Tots tres es van unir per una bona causa i van estar xerrant una bona estona, abans de fotografiar-se conjuntament. 

A la trobada s’hi va afegir també Sergi Roberto, que ha patit la malaltia de manera directe amb un cas familiar. De la mateixa manera, també van apropar-se a saludar Juan Carlos Unzué altres jugadors de la plantilla i el director de l’Àrea Internacional, Jordi Cruyff.

La trobada s’emmarca dins la prèvia d’un duel amistós... que és molt més que un partit. El Barça-City d’aquest dimecres és un tribut a la solidaritat, a la causa de l’exporter i tècnic Juan Carlos Unzué, que fa poc més de dos anys va ser diagnosticat amb ELA (esclerosi lateral amiotròfica), una malaltia neurodegenerativa que actualment no té cura.

Cal recordar que el partit, que es va presentar el 20 de juny amb la presència del mateix Juan Carlos Unzué, del president del FC Barcelona, Joan Laporta, i del tècnic del Manchester City, Josep Guardiola, es podrà seguir en directe a través de Barça TV+ arreu del món.

Per al partit s’ha creat la cançó Ara, un himne que simbolitza aquesta lluita contra l’ELA, especialment creat pel productor Jordi Cubino i interpretat per Miki Núñez, i que tots els qui assisteixin al partit del Camp Nou podran escoltar en directe. També hi ha una bufanda commemorativa, que també tindrà un propòsit solidari, ja que el 100% dels beneficis obtinguts amb la seva venda es destinaran a la Fundación Luzón.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut