Dani Alves anuncia que deixa el FC Barcelona

Dani Alves anuncia que deixa el FC Barcelona

El lateral brasiler no seguirà al Club després d'haver completat la seva segona etapa com a blaugrana, amb un total de 408 partits oficials jugats

Un cop culer, sempre culer. Dani Alves ha anunciat que no seguirà al FC Barcelona amb una publicació al seu compte d'Instagram, en què dóna les gràcies a tot el que ha viscut durant les seves dues etapes al primer equip blaugrana. 

Se'n va una llegenda del barcelonisme. I és que han estat pràcticament nou les temporades en què el lateral dret brasiler ha defensat la samarreta del Barça. 408 partits oficials, que el converteixen en el segon estranger amb més partits a la història del Club, únicament superat per Leo Messi. 

Alves: "Ha estat un gran llibre d'or escrit"

La seva trajectòria al Barça ha estat dividida en dues etapes. La primera va ser del 2008 al 2016, en què va guanyar 23 títols, entre ells dos triplets, tal com recorda en la seva carta de comiat a les seves xarxes socials: "Han estat 23 títols, dos triplets i un sextet i un gran llibre d'or escrit!".


I afegeix: "Han estat més de vuit anys dedicats a aquest Club, aquests colors i a aquesta casa. Però, com tot a la vida, els anys passen, els camins es desvien i les històries són escrites per algun moment en llocs diferents". 

La segona etapa va arrencar el novembre del 2021, tot i que no va poder debutar fins al gener del 2022. En aquest segon tram no ha pogut aixecar cap títol més, però ha disputat 17 partits (1391 minuts), en què ha signat un gol contra l'Atlètic de Madrid i ha repartit quatre assistències.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut