Sergi Roberto, renovat fins al 2023

Sergi Roberto, renovat fins al 2023

El futbolista del planter tindrà una clàusula de 400 milions d'euros

El FC Barcelona i el jugador Sergi Roberto han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2023. La clàusula de rescissió queda fixada en 400 milions d’euros.

"Estic molt content i agraït al Club"

El 20 blaugrana s'ha mostrat "content" amb la seva renovació. En la seva valoració també ha destacat la confiança que li ha donat el tècnic barcelonista, Xavi: "Em va dir que deixés enrere la lesió i que m'operés i des del primer moment em va mostrar confiança. Els hi tornaré la confiança amb resultats al camp". "Porto mitja vida en aquest Club i espero tornar a gaudir i tornar l'alegria als aficionats", ha afegit. El jugador de La Masia també ha demanat que "hem d'estar tots units i aportar el nostre granet de sorra".

Sentiment blaugrana 

Sergi Roberto, de la mateixa manera que els altres capitans del Barça, va formar-se a La Masia i va anar escalant nivells fins a arribar al primer equip blaugrana. En una imatge icònica de la història recent blaugrana, Sergi Roberto, amb només 19 anys, va debutar al Santiago Bernabéu en l’anada de les semifinals de la Champions 2010/11. Des d’aleshores el blaugrana va anar fent-se un lloc fins a convertir-se en una peça important, comptant amb una fitxa del primer equip des de fa ja nou temporades. 

Amb la samarreta del FC Barcelona, el de Reus va viure un moment que ha quedat a la retina de tota l’afició culer: el 8 de maig de 2017 va marcar el gol que va culminar la remuntada més èpica de tots els temps: el 6 a 1 davant del PSG. En total, Roberto ha aixecat 23 títols, que es reparteixen en dues Champions, sis Lligues, sis Copes, cinc Supercopes d’Espanya, dues Supercopes d’Europa i dos Mundials de Clubs. A més, ha disputat un total de 316 partits oficials, en què ha marcat 12 gols i ha entregat 37 assistències. 

Des del 2018 que Sergi Roberto figura entre els quatre capitans de la plantilla. Amb la marcha de Javier Mascherano, el de Reus es va convertir en el quart capità i, després de tres temporades, aquest curs ha pujat de nivell i ja és el tercer capità de l’equip.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut