Eric Garcia, un any al FC Barcelona

Eric Garcia, un any al FC Barcelona

L'1 de juny del 2021, el central format a La Masia tornava a vestir de blaugrana per apuntalar la defensa culer

Eric Garcia compleix un any al primer equip del FC Barcelona. L'1 de juny de 2021, el Club anunciava el retorn del central de Martorell després de quatre temporades al Manchester City. 

mini_2021-06-01 ERIC PRESENTACION 19

Ha estat una temporada notable per a un culer de bressol. El defensa, que va ingressar a la Barça Escola l'any 2008 i es va criar a la Masia fins al 2017, va començar aquest 2021/22 com a titular. Una mostra de la importància i l'ascendència del 24 només arribar. Ara bé, una expulsió en la segona jornada lliguera contra l'Athletic Club va truncar el seu començament amb focus. Les lesions també han tallat lleugerament la progressió del català, que ha sumat un total de 2808 minuts aquest curs 2021/22.

Transcendental en la construcció de la possessió per al FC Barcelona, ha estat el barcelonista amb més precisió en la passada; i el segon de la Lliga. En el seu catàleg en aquest primer any també destaquen les intercepcions. Al llarg dels seus 36 parits de blaugrana, 32 com a titular, n'ha firmat 61; només el supera Sergio Busquets. A més a més, el central també ha negat el gol als rivals. Ja des del primer dia va evitar dos de la Reial Societat i també és recordada la seva acció al camp del Llevant, on va treure la pilota sota pals. 

Ara, concentrat amb la selecció espanyola, Eric Garcia és protagonista per aquesta efemèride. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut