Horaris confirmats per les jornades 35 i 36

Horaris confirmats per les jornades 35 i 36

El Barça visitarà l'estadi del Betis el dissabte 7 de maig a les 21:00 hores, mentre que rebrà el Celta al Camp Nou el dimarts dia 10 de maig a les 21.30 hores

Els duels de les jornades 35 i 36 del campionat de Lliga ja tenen dia i hora confirmats. Aquesta mateixa tarda, la lliga ha donat a conèixer quan es disputaran els duels que el Barça haurà d'afrontar contra el Betis a domicili i el Celta al Camp Nou.

Així doncs, la plantilla blaugrana s'haurà de desplaçar fins a Sevilla per a visitar el Benito Villamarín en un partit corresponent a la 35ª jornada lliguera que tindrà lloc el dissabte 7 de maig a les 21.00 hores. No tindrà massa temps per descansar un Barça que tres dies després haurà d'enfrontar-se al Celta, aquesta vegada amb el Camp Nou d'escenari el dia 10 de maig a les 21.30 hores.

Precedents amargs

No té un bon record el conjunt blaugrana dels duels davant Betis i Celta durant la primera volta del campionat. Els verd-i-blancs van aconseguir emportar-se el botí del Camp Nou en un partit que el Betis va guanyar per la mínima (0-1).

El de Balaídos va ser, sense dubte, un dels partits més animats de la primera volta de la Lliga. Completant un inici estelar, el Barça va aconseguir tres gols d'avantatge abans que el Celta anotés tres dianes per empatar un partit boig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut