Els últims set partits de la temporada

Els últims set partits de la temporada

Els blaugrana encaren la recta final del curs amb quatre partits com a local i tres com a visitant

Recta final. El Barça encara les darreres setmanes de competició amb l'objectiu de lluitar per la Lliga fins al darrer partit.

I és que els de Xavi tenen set partits de Lliga per davant abans de finalitzar el curs.

Lluitar pel títol fins al final

D'aquests partits que li resten al Barça (Reial Societat, Rayo Vallecano, Mallorca, Betis, Celta, Getafe i Vila-real) quatre seran al Camp Nou i tres lluny de Barcelona.

3200x2000-SCHEDULE-7finals-cat

En aquests set partits els de Xavi lluitaran pel títol de Lliga fins al darrer moment, si bé el Reial Madrid es troba a 15 punts dels blaugrana i amb possibilitat de reduir-se a 12 ja que el Barça té un partit menys jugat.

Objectiu: Lliga de Campions

Més enllà d'esgotar tota opció de fer-se amb el campionat domèstic, on els culers no depenen d'ells mateixos, el Barça té com a gran objectiu assolir la classificació per a la Lliga de Campions de la temporada vinent. Un fet que passa per sumar el màxim de punts possibles d'aquí a final de temporada.

De Sant Sebastià al Camp Nou

Si analitzem en detall el calendari del Barça en aquests set partits, el primer rival serà la Reial Societat aquest dijous al Reale Arena. Un camp sempre complicat per als culers i previ a dos partits consecutius al Camp Nou, el partit pendent davant el Rayo Vallecano aquest diumenge i el diumenge vinent davant el Mallorca.

La següent visita dels de Xavi serà al Benito Villamarín, contra el Betis en el segon partit del mes de maig i el primer dels tres que els blaugrana disputaran en una sola setmana. I és que després rebran la visita del Celta a l'Estadi i visitaran el Coliseum Alfonso Pérez per enfrontar-se al Getafe. 

Finalment, els blaugrana tancaran la Lliga al Camp Nou el cap de setmana del 21 i 22 de maig rebent la visita del Vila-real.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut