La intervenció de Xavi funciona

La intervenció de Xavi funciona

Els canvis que selecciona en els partits són efectius i contribueixen al canvi de tendència en l'electrònic i en el joc

"Tenim cinc canvis que intentem aprofitar bé", va declarar Xavi a la conclusió del Llevant 2 - Barça 3. I quina manera més transcendent d'utilitzar les substitucions per canviar el signe del partit. El fons d'armari de la plantilla barcelonista ha permès a l'egarenc intervenir profitosament i deixar també el seu segell en el matx començat més enllà de la idea inicial. 

Sens dubte que la revolució de Xavi Hernández a la banqueta del FC Barcelona també es deixa notar amb els canvis. Dirigint i movent les peces, l'ex 6 culer ha assolit resultats exitosos. Amb la màxima que "tothom és important", l'entrenador barcelonista sap quan ha d'intervenir i donar un altre aire a l'equip. I n'és conscient de la importància que han tingut els homes nous en els darrers duels: "Contra el Frankfurt, van sortir Frenkie i Ousmane i van generar més que amb 60 minuts. Contra el Llevant,  també han donat fruit, primer Pedri i Gavi i després Luuk", va exterioritzar després del triomf d'infart al Ciutat de València

Tenim plantilla àmplia i moltes opcions de canviar el partit

Xavi Hernández després del Llevant - Barça

Uns canvis que tenen incidència en els gols i en el joc. Davant l'elenc granota, el 16 i el 30 van aportar treballar i qualitat al mig del camp culer. El jove futbolista de la Masia va dinamitar el ritme i va pressionar voraçment. Per la seva part, el canari també va trencar línies i va trobar el company més ben posicionat. A Alemanya, el 21 va ajudar a apoderar-se del discurs en el mig del camp i a generar més ocasions. Substitucions que revolucionen el signe del partit, com també va passar al Camp Nou contra el Nàpols amb l'entrada de Busquets i Gavi o a l'Estadi contra l'Athletic amb la incorporació de Frenkie de Jong i Dembélé, i del marcador. 

16 participacions de gol sortint des de la banqueta

Unes declaracions sustentades per les estadístiques. Els gols de Pedri i Luuk i l'assistència de Gavi sortint des de la banqueta contra el Llevant i l'assistència de Frenkie de Jong afegint-se al minut 66 al Frankfurt Stadion eleven a 16 les participacions de gol que han firmat figures que havien començat el duel asseguts. Una xifra que suposa que el 29% dels gols del Barça de Xavi arriba des de l'agitació de l'alineació titular durant el transcurs del matx. 

El 17 i el 9 culers són els jugadors que més han aportat com a suplents amb Xavi; ambdós dinamitant les celebracions en tres ocasions. Els segueixen Memphis i Pedri, amb dos, i F. De Jong, Ferran Torres, Gavi, Nico, Riqui Puig i Coutinho, amb una. 

Fets tangibles que demostren la constant mentalitat de millora que té Xavi Hernández. Un entrenador intervencionista que fa funcionar la coralitat a través d'una riquesa tàctica i de recursos. Les substitucions durant un partit són una de les altres senyes d'identitat d'un entrenador que guia el Barça a l'augment de punts i prestacions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut