PRÈVIA | Barça - Osasuna: Volen seguir creixent

PRÈVIA | Barça - Osasuna: Volen seguir creixent

Els blaugrana, malgrat l'empat de dijous a Europa, acumulen una gran ratxa de resultats a la Lliga i buscaran seguir millorant i escalant posicions

Torna la Lliga al Camp Nou. Després de l'empat del passat dijous a l'Europa League davant el Galatasaray (0-0), els culers volen retrobar-se amb la victòria en una competició lliguera en la qual arriben en un gran moment.

Els blaugrana reben aquest diumenge (21.00 hores) a Osasuna al Camp Nou, en el matx corresponent a la 28a jornada de Lliga.

El rival

Els navarresos arriben també en un bon moment després de vèncer al Vila-real en la darrera jornada (1-0), i es troben en una còmoda 11a posició a la classificació amb 35 punts. Osasuna manté el bloc dels darrers anys Jagoba Arrasate a la banqueta, i jugadors importants com David García, Rubén García, Moncayola, Nacho Vidal o el Chimy Ávila, entre d'altres.

Posició a la Lliga: 11a (35 punts)
Balanç a la Lliga: 9V - 8E - 10D
Entrenador: Jagoba Arrasate 
Màxim golejador: Kike García (5 gols)

Precedents

A la primera volta, els culers van empatar (2-2) a El Sadar en un matx on els de Xavi es van avançar fins en dues ocasions al marcador, amb gols dels joves Nico González i Abde, però Osasuna va acabar empatant, primer amb gol de David García i a les acaballes del partit, amb gol del Chimy Ávila. 


Pel que fa a la darrera visita d'Osasuna al Camp Nou, va ser a la temporada passada, on el Barça va golejar als navarresos amb una gran exhibició (4-0) i una celebració de Messi per a la història: 


El Barça

El conjunt barcelonista arriba com el millor equip de la Lliga en aquest 2022. I és que després de vuit partits disputats els de Xavi sumen 20 punts dels 24 possibles. Uns registres que han permès als blaugrana anar escalant posicions fins a l'actual tercera posició del campionat domèstic, amb 48 punts.

Xavi ha decidit convocar els següents 23 futbolistes amb les novetats de Dani Alves i Gavi que tornen a la convocatòria després de no haver estat disponibles contra el Galatasaray: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Gavi i Arnau Tenas. Són baixa per lesió Ansu Fati, S. Roberto i Umtiti mentre que Nico ho és per sanció. 

Recorda que l'enfrontament es podrà seguir a tot el món al minut a minut del Match Center del web del Club, així com en els perfils oficials a les diferents xarxes socials. A continuació, repassem els horaris de tot el planeta perquè no et perdis aquest duel.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-osasuna-13-03

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut