El desbordament d'Adama contra el Galatasaray, en dades

L'elèctric extrem dret va ser un dels punts de més desequilibri davant la tancada defensa turca i va registrar un 87,5% d'encert

Adama és un llamp per la banda dreta. L'11 barcelonista es va mostrar extremadament elèctric contra la muralla defensiva del Galatasaray. Un elenc turc que va presenciar el rècord individual del futbolista de l'Hospitalet quant a driblatges. En va intentar vuit i set van acabar amb èxit.

Ben aviat, el futbolista sorgit a la Masia va començar a encarar el mur construït per Domènec Torrent. Un desequilibri presentat ja quasi d'ençà que es va plantar en l'onze titular de Xavi Hernández per aquest partit d'anada dels vuitens de final de l'Europa League. Una rebel·lia amb la pilota cosida als peus, però que no va aconseguir desfer el 0-0.

Vorejant la perfecció en el dribbling

Adama va encisar el percentatge d'efectivitat en l'art del driblatge. De les vuit vegades que va intentar aquesta acció plena de perill, set van aixecar el públic del seu seient. Les onomatopeies d'admiració van acompanyar el 87,5% d'encert en l'habilitat individual del poderós atacant. Una xifra que és el rècord de Traoré amb el FC Barcelona -la posició de plata l'ocupa el duel al RCDE Stadium-. Una mostra més del desbordament que exhibeix partit rere partit. Un desequilibri que contra els d'Istanbul va desembocar en vuit centrades. Tot en els 80 minuts que va firmar sobre el verd.

Un catàleg extens que va tenir el seu moment més àlgid en el minut 74. En l'enèsima vegada que encarava i delectava els espectadors del Camp Nou va arribar l'ocasió més clara dels blaugranes: una pilota al pal de Frenkie de Jong. Una de les aproximacions més clares per trencar l'empat i l'entramat defensiu rival. "No estem contents amb aquest empat. Veurem que passa al Nef Stadyumu", va declarar Adama a la conclusió del partit. Un futbolista incisiu davant el Galatasaray, però que sent un llamp tampoc va poder provocar la tempesta perfecta del gol.