Ferran Torres:

Ferran Torres: "Estic tranquil de cara al gol"

En un acte sobre tecnologia, esport i salut, el davanter del FC Barcelona ha analitzat la situació i la millora de sensacions de l'equip

Ferran Torres ho té clar. "Estic molt content, l'entrenador confia molt en mi i estic tranquil de cara al gol. Cal treballar i els resultats arribaran. Estic en el camí, perquè el gol són ratxes i de vegades entra i d'altres no. Així que la clau és ser constant, estar bé mentalment. Quan entri un, entraran tots i cal ser positiu”, ha dit el davanter del FC Barcelona.

 

Unes declaracions que el de Foios ha fet a través d'una videoconferència, en un acte organitzat per iNuba sobre l'impacte de la tecnologia a la societat a través de l'esport i la salut.

Sobre aquest tema, a més, ha afegit: "S'enfoca molt de cara al gol, però no tot és això. Crec que estic aportant més coses a l'equip. És cert que sóc un jugador d'atac, però hi ha altres factors com ajudar defensivament, donar assistències, associar-se... que també són importants", ha volgut aclarir.

"Lluitarem fins a l'últim minut"

Preguntat sobre la ratxa de l'equip i la millora de les sensacions, Ferran Torres ha reconegut que, de mica en mica, el Barça està aconseguint “donar la volta a la situació”. “Tenim un equip molt jove i crec que farem coses xules”, ha comentat.

A més, encara que considera que la Lliga és difícil, no vol donar res per perdut: “Quan vens al Barça saps que és un dels millors equips del món i cada temporada has de lluitar per guanyar cada títol. Mentre hi hagi opcions, lluitarem fins al darrer minut".

Per acabar, tampoc no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'elogiar la figura de Pedri, amb una clara importància en el joc de l'equip blaugrana: “Cada vegada que surt al terreny de joc demostra el jugador que és. És diferent i pot marcar una època", ha reconegut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut