La setmana ofensiva de Frenkie de Jong

En set dies, el migcampista holandès ha elevat, gràcies a dos gols i una assistència, les seves estadístiques atacants

El progrés de la coralitat també ha portat l'augment de les prestacions individuals. I un dels noms que ha aportat en aquesta setmana que tanca un mes de febrer molt golejador ha estat el de Frenkie de Jong.

En els darrers set dies, el 21 blaugrana s'ha apuntat dos gols i una assistència. Les seves dianes contra el València (1-4) i el Nàpols (2-4) i la seva passada de gol contra l'Athletic Club (4-0) han dibuixat una setmana ofensiva quasi perfecta per al neerlandès.

Els 173 minuts de càrrega ofensiva repartits en aquests tres matxs es van iniciar a Mestalla, quan arribant de segona línia va enviar una centrada de Dembélé al primer toc al fons de la xarxa. La versatilitat i els recursos del d'Arkel es van estendre al sud d'Itàlia. Lloc on es va apuntar el gol més bell de la setmana a l'Europa League. Una autèntica meravella des de la frontal de l'àrea, que amb una rosca imparable va acabar entrant per l'escaire de la porteria de Meret.

Una diana que també es troba entre els finalistes del millor gol de febrer. Pots votar i guanyar la samarreta del teu jugador preferit!

Els seus atributs també recullen la visió de joc. Tal com va demostrar en la seva darrera aportació fins al moment. L'obertura cap a la banda perquè Dembélé fes la resta en el 2-0 davant l'elenc bilbaí. I és que Frenkie de Jong s'ha erigit en un veritable mal de cap per a les defenses rivals, que han vist com ha engrandit les seves estadístiques ofensives.

Aquests números que han posat a l'alça que es troba en un bon moment de forma. Perquè el neerlandès ha participat en quatre celebracions blaugranes en els darrers set partits (tres gols i una assistència). Una col·laboració més de cara a porteria que en els seus anteriors 32 compromisos com a culer.

Tots els gols fora de casa

Aquesta temporada, l'internacional pels Països Baixos ha anotat tots els seus gols de culer lluny del Camp Nou. Als aconseguits en aquesta darrera setmana a domicili, li hem de sumar el de Vila-real i el de Vitòria. Aquest últim va donar els tres punts a l'elenc de Xavi a l'estadi de Mendizorrotza. Una anotació vital de Frenkie de Jong, que mesos més tard s'ha convertit en una peça de la maquinària d'un Barça coral. D'un Barça alegre en atac.