Present i futur: Ferran Torres

Present i futur: Ferran Torres

El valencià és joventut i gol per a l'atac blaugrana, amb una polivalència que el permet ocupar qualsevol posició d'atac

La fitxa

Nom complet: Ferran Torres García

Data i lloc de naixement: 29/02/2000 (Foios, València)

Arribada al Barça: El 28 de desembre del 2021, el FC Barcelona i el Manchester City van arribar a un acord per al traspàs de Ferran Torres. El 3 de gener va ser presentat oficialment al Camp Nou com a jugador del primer equip del Barça.

Debut amb el primer equip: El seu primer partit com a blaugrana va ser el 12 de gener del 2022 a Riad, contra el Reial Madrid, a les semifinals de la Supercopa d'Espanya. Va ser titular i va disputar els primers 45 minuts del Clàssic. En el seu segon enfrontament amb la samarreta del Barça, davant l'Athletic Club, es va estrenar com a golejador.

cabecera_barça_fans_GENERICA
Barça: present i futur

Polivalència per a l'atac

Joventut i gol per al Barça. L'exfutbolista del City reuneix unes característiques polivalents que permeten que jugui en qualsevol posició ofensiva, ja sigui d'extrem o de davanter centre. Unes demarcacions en què exhibeix velocitat, verticalitat, qualitat i intel·ligència.

 

El catàleg de virtuts del futbolista valencià està encapçalat per la definició. Les seves desmarcades, el seu bon posicionament a l'àrea, el seu ull per atacar els espais i la seva rapidesa enalteixen la seva habilitat per veure porteria. Una destresa que ha polit a través de la feina, perquè Ferran Torres té mentalitat de constant progressió.

 

I ara toca seguir demostrant la seva qualitat al FC Barcelona, una etapa més en la seva curta però experimentada carrera. Perquè, amb només set anys, va començar la seva trajectòria al València. Amb una projecció meteòrica, va passar del prebenjamí al primer equip txe. De fet, el dia del seu debut a la Lliga, el 16 de desembre del 2017, es va convertir en el primer futbolista que jugava la competició domèstica nascut al segle XXI. Dies abans, el 30 de novembre, ja s'havia estrenat oficialment en partit de Copa. 

En poc més de dues campanyes amb el València va acumular 97 partits i nou gols, abans de fitxar pel City de Pep Guardiola. Va ser a Anglaterra quan va passar de l'extrem a la punta d'atac i, en la seva primera campanya amb l'equip de Manchester, va aconseguir transformar 11 gols en 30 partits. La selecció espanyola absoluta també ha testat la qualitat anotadora de Ferran Torres, on es una de les principals armes ofensives de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut