El ‘Dream Teen’ s’abona al gol

El ‘Dream Teen’ s’abona al gol

Els últims sis gols del FC Barcelona han estat marcats per jugadors de 22 anys o menys

El futbol és el millor esport del món perquè és completament imprevisible. Qui hagués pensat ara fa un any, o ara fa tres mesos, que futbolistes com Gavi, Ez Abde, Nico o Jutglà serien peces fonamentals en aquest Barça? La seva eclosió, afavorida per les nombroses lesions d’altres companys, ha fet que tots ells tinguin ara un rol cabdal al Barça de Xavi i, no només això, que també siguin els homes gol de l’equip.

De fet, els sis últims gols del Barça han estat marcats pels components d’aquest ‘Dream Teen’ culer: a Pamplona van marcar Nico (19 anys) i Ez Abde (20), contra l’Elx van fer-ho Gavi (17), Jutglà (22) i novament Nico i aquest dimarts a Sevilla va ser el torn per a Araújo (22), segurament el més consolidat de tots ells. I el més veterà... amb només 22 anys.

D’aquesta manera, els sis últims gols del conjunt de Xavi han estat marcats per jugadors de 22 anys o menys. Araújo al marge, cap d’ells havia jugat mai un partit amb el primer equip fins ara fa pocs mesos. 

Rècord de rematades a Sevilla

El partit a Sevilla va servir per confirmar la trajectòria ascendent de l'equip. Els blaugrana van rematar un total de 23 cops, 7 dels quals entre els tres pals, un rècord aquesta temporada per als culers. Fins ara, la millor marca s'havia produït contra el Llevant, amb un total de 20 rematades. Mèrit, també, d'aquest Dream Teen que cada cop és més i més madur.


Araújo: letal en el joc aeri

A Sevilla el gran protagonista va ser Ronald Araújo. El futbolista uruguaià va tornar a ser decisiu en defensa i en atac. Un cop de cap seu a la sortida d’un córner va suposar l’empat just abans de la mitja part. La rematada, ajustada al pal, va ser impecable.

No és el seu primer gol al límit aquesta temporada: contra el Granada ja va empatar el partit en el temps de descompte, salvant un punt al Camp Nou. El ‘4’ blaugrana suma un total de quatre gols, tres dels quals han estat amb el cap. Hi ha jugador per a molts anys...

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut