Alves: “No vaig néixer per ser segon, vinc per jugar”

Alves: “No vaig néixer per ser segon, vinc per jugar”

El lateral dret arriba al Barça “amb l’objectiu de reconstruir el Barça que tots estimem” i “amb menys cabell però les mateixes ganes de sempre”

Dani Alves és passió, alegria i futbol. I també és un culer més, com ha repetit una i altra vegada a la seva roda de premsa de presentació a l’Auditori 1899, en què ha estat acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident Rafael Yuste i el Director de Futbol Mateu Alemany. “Tot el que jo faig és perquè l’afició pugui gaudir. Sóc un d’ells i intentaré no defraudar-los”, ha assegurat, minuts després de ser aclamat per més de 10.000 espectadors al Camp Nou.


La roda de premsa del nou ‘8’ del FC Barcelona ha confirmat les sensacions dels seus primers dies al Club. Dani Alves arriba a Barcelona amb un missatge d’extrema positivitat, disposat a canviar el rumb d’un equip que ha arrencat la temporada de manera irregular. “Per canviar les coses cal ser molt positiu. No s’ha de mirar el problema, sinó la solució. Hem de fer-ho plegats”, ha afirmat.

“Potser ara tinc menys cabell, però les ganes seran les mateixes”

Dani Alves

Arriba amb totes les ganes del món. La seva edat no serà un handicap, ja “només és un número”, tal com ha reconegut. “Hi ha una cosa que no canvia, que són les ganes i l’esperit de lluitar per allò que desitges. Potser ara tinc menys cabell, però les ganes seran les mateixes. Conec la història del Barça i el que representen aquests colors. Si tots remem en la mateixa direcció, el vaixell arribarà abans a port”.

“Vull aportar des de dins i des de fora”

Preguntat pel seu rol a la plantilla, Dani Alves ha estat clar. “No vaig néixer per ser segon. No vinc a Barcelona a passar l’estona. Sóc aquí per jugar, per lluitar un lloc i guanyar-me el dret a jugar”, ha declarat. Sobre la seva posició al camp, ha reconegut que de moment ha entrenat en la posició de lateral: “És la posició que jo conec però també puc fer altres coses. No em poso límits”.

“Em vaig posar molt pesat amb el president. Li vaig dir que volia tornar, que volia tornar”

Dani Alves

El brasiler pronostica una aliança amb Ousmane Dembélé a la banda dreta de l’equip. “És un jugador excepcional, que necessita entendre que és molt bo. Ell és un ‘pedazo’ de jugador i vull que sàpiga que pot ajudar molt al Barça. Ens encarregarem de recordar-li que és un fenomen i que pot fer grans coses al Barça”, ha assegurat.

Com es va gestar el seu fitxatge?

Una de les parts més divertides de la roda de premsa ha estat quan Dani Alves ha explicat com es va gestar el seu fitxatge pel Barça. “Jo em vaig posar molt pesat amb el president. Li vaig insistir en què volia tornar, que volia tornar. El Barça m’ha donat pràcticament tot el que tinc”, ha afirmat.

“Xavi em va dir que l’Alves és d’aquelles persones que necessita al vestidor”

Joan Laporta

Finalment, va rebre una trucada que confirmava la notícia: “Vaig rebre la trucada de Xavi dient-me que comptava amb mi si volia venir. La resta, el tema econòmic, va ser molt fàcil i és secundari”.

En aquest sentit, el president Laporta també ha volgut agrair al jugador l’esforç econòmic dut a terme per incorporar-se al Barça. I ha confirmat que Xavi va ser un dels valedors del seu fitxatge: “Xavi em va dir que l’Alves és d’aquelles persones que necessita al vestidor”. Dit i fet.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut